News Flash:

Prognoza meteo pana in luna februarie

20 Noiembrie 2016
1531 Vizualizari | 0 Comentarii
ninsoare aprilie
Estimarile Centrului European pentru prognoze pe durata medie (ECMWF) din Anglia, care calculueaza distributia temperaturilor medii lunare, precum si distributia cantitatilor lunare de precipitatii, arata ca iarna ce vine va fi una normala, in care temperaturile nu vor fi mai scazute sau mai ridicate decat in anii precedenti.


PROGNOZA METEO DECEMBRIE: Temperatura aerului urmeaza sa aiba valori medii lunare apropiate de norma in cea mai mare parte a tarii, mai ridicate putin in zonele de sud si sud-est. Din punctul de vedere al precipitatiilor, acestea vor fi putin peste normele climatologice.



PROGNOZA METEO IANUARIE: Temperaturile vor fi apropiate de normalul perioadei in zonele de sud, sud-estul si local in vestul tarii, urmand sa fie mai scazute in restul zonelor. Cantitatile totale de precipitatii vor fi apropiate de norme in est si sud-est si peste media climatologica in restul tarii.
PROGNOZA METEO FEBRUARIE: Valorile medii lunare ale temperaturii aerului vor fi apropiate de norma in toata tara. Cantitatea de precipitatii va avea o tendinta spre excedent in vestul si centrul tarii, iar in celelalte regiuni vor fi apropiate de normele climatologice.

iarna scazute precipitatii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006480 (s)