News Flash:

Horoscop de weekend

19 Noiembrie 2016
1088 Vizualizari | 0 Comentarii
horo
Berbec
Abia asteptai zilele de weekend pentru a evita orice contact cu vreo persoana. Relatiile cu cei din jurul tau sunt foarte tensionate, nu stii din ce cauza si nu ai nicio explicatie. Preferi sa te cufunzi intr-o carte buna, sau sa faci plimbari lungi.

Taur
Partenerul de viata este tot mai uimit de inteligenta ta, de spiritul tau critic si de faptul ca esti atat de intelegator. Vei ramane fara cuvinte cand vei afla cand de mult s-a bazat pe tine si ca increderea in tine nu s-a clatinat deloc. Va fi un sfarsit de saptamana minunat.

Gemeni
Esti foarte introspect si analizezi toate relatiile cu oamenii dragi din jurul tau, in special cu partenerul de viata. Esti preocupat de calitatea relatiei si de directia in care merge. Pana luni trebuie sa iei o decizie, dar nu va fi usor daca nu stii clar ce vrei.

Rac
Vei intalni oameni noi care au calatorit, sau care vin din strainatate si care iti vor povesti despre locurile fascinante din intreaga lume, iar asta va trezi spiritul aventurier din tine. Planifici umratoarele calatorii, cauti bilete de avion si cazare.

Leu
Multitudinea de planuri si de idei din capul tau nu-ti dau pace si nu reusesti sa te linisesti. Calmeaza-te, relaxeaza-te si solutiile vor veni cu timpul. Iesi im oras cu prietenii, la cumparaturi, sau ocupa-te de micile pasiuni pe care le-ai neglijat.

Fecioara
Ai o dorinta puternica si ciudata de evadare alaturi de persoana iubita. Daca nu puteti iesi din oras, petreceti seara impreuna intr-un loc linistit savurand mancarea preferata. Dupa o saptamana in care nu v-ati vazut aproape deloc, era si cazul.

Balanta
Te abtii cu greu de la comentarii, dar va trebui sa faci asta daca vrei sa ai parte de liniste in weekend. Sunt sanse ca cineva mai tanar decat tine sa iti ceara sfatul in incercarea de a tine pasul cu schimbarile. Fii sincer in orice sfat pe care il vei da.

Scorpion
In acest sfarsit de saptamana poti avea o discutie cu un partener de afaceri, sau cu o persoana pe care o placi foarte mult. Amandoi veti fi entuziasmati, iar intalnirea poate fi fructuoasa indiferent daca este de afaceri, sau un simplu date. 

Sagetator
Esti irascibil si ai un comportament nesuferit cu toata lumea. Chiar ajungi sa crezi ca altii iti vor raul si vor sa te traga in jos, dar reactionezi asa din cauza mai multor factori. Capricornii si Varsatorii pot scoate tot ce-i mai bun sau mai rau din tine.

Capricorn
Te contrazici cu un prieten apropiat si pentru ca niciunul dintre voi nu vrea sa cedeze, ajungeti sa va reprosati lucruri grave. Iti doresti atat de mult sa rezolvi acest conflict, incat poti parea agresiv pentru el. Poate ca e momentul sa luati o pauza.

Varsator
Prietenii te vor invita la un eveniment de la care nu trebuie sa lipsesti. Firea ta deschisa te va ajuta sa-ti faci multi prieteni, asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji. Vor aparea si oportunitati care iti aduc aminte de visuri si idei mai vechi, dar pe care nu le-ai pus in aplicare.

Pesti
Esti constient de diferentele dintre relatia pe care crezi ca o ai si ceea ce se intampla in realitate de fapt. Este momentul perfect sa spui ce simti, dar ai grija la tonul folosit, cu toate ca, oricat ai incerca, nu te vei mentine calm pentru prea mult timp. 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005958 (s)