News Flash:

Probleme pe Aeroportul Timisoara. Traficul se desfasoara cu dificultate

5 Ianuarie 2015
1283 Vizualizari | 0 Comentarii
Traficul aerian se desfasoara in continuare cu dificultate din cauza conditiilor de iarna de pe Aeroportul International Timisoara. Cursele inregistreaza intarzieri.
In cursul noptii de sambata spre duminica, cat si in cursul zilei de duminica, angajatii aeroportului au intervenit cu utilaje pentru deszapezire si au folosit solutii chimice pentru eliminarea ghetii de pe pista si de pe caile de rulare, astfel incat aeronavele sa poata ateriza si decola in conditii de siguranta.
De asemenea, angajatii au efectuat operatiunile de degivrare si antigivrare, a aeronavelor, conform procedurilor specifice.
La ora publicarii acestei stiri, inregistreaza intarziere zborul Wizzair Londra-Timisoara, care, din motive operationale, a decolat de la Londra cu doua ore mai tarziu fata de program, au anuntat reprezentantii Aeroportului International Timisoara, scrie tion.ro.
“Aceasta intarziere va afecta si urmatoarele zboruri efectuate de aceeasi aeronava, respectiv cursele W6 3553/3554 Timisoara-Roma-Timisoara si W6 3523/3524 Timisoara - Bruxelles Charleroi – Timisoara. Mentionam ca pe parcursul zilei, unele zboruri mai pot inregistra intarzieri de pana la 30 de minute pentru efectuarea operatiunilor de degivrare si anti-givrare, fie la Aeroportul Timisoara, fie la aeroporturile de origine”, au mai precizat acestia.
Pasagerii sunt rugati sa contacteze companiile aeriene pentru informatii suplimentare legate de situatia zborurilor.

traficul aerian
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005975 (s)