News Flash:

Ora la care a murit, de fapt, regina Elisabeta. De ce Palatul nu a anunțat la timp decesul

9 Septembrie 2022
2637 Vizualizari | 0 Comentarii
305956869 670553751102180 7708307366424457728 n

Moartea reginei Elisabeta a lăsat în sufletele tuturor tristețe și lacrimi. Totuși, decesul provoacă și o mulțime de controverse, pornind mai ales de la ora la care a fost anunțat. Palatul ar fi dat vestea mult mai târziu decât s-ar fi produs evenimentul.

Când a murit regina

Vestea tragică despre moartea Reginei Elisabeta a II-a a fost dată de Casa Regală a Marii Britanii în seara zilei de 8 septembrie. În timpul zilei, reprezentații Palatului au explicat doar că regina nu este bine și se află sub stricta supraveghere a medicilor. Deși toată lumea s-a gândit că ceva nu este în regulă, nimeni nu a luat în calcul posibilitatea ca suverana să moară.

Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, premierul Liz Truss ar fi fost fost informată de decesul Reginei Elisabeta a II-a la ora 16.30, deși anunțul oficial ar fi fost făcut abia două ore mai târziu. Mai mult, alte surse britanice susțin că suverana și-ar fi dat ultima suflare în jurul prânzului.

Cert este că regina Elisabeta a II-a a murit în cursul zilei de joi, la Castelul Balmoral din Scoția, dar nu se știe de ce familia a decis să facă anunțul mult mai târziu.

De ce boală suferea suverana

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a stins din viață joi, 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani. În ultima vreme, starea ei de sănătate a fost tot mai dificilă și s-a înrăutățit treptat, dar nimeni nu a vorbit despre ce afecțiuni avea, de fapt, precizând doar că nu are o stare bună.

Tot ce știm este că a suferit de coronavirus s s-a luptat cu urmările acestei boli. Cert este că în ultima vreme a fost nevoită să renunțe la mai multe activități, având chiar și probleme de mobilitate. La ceremonia de numire a noului premier, aceasta era vizibil slăbită.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 33 queries | Mysql time :0.005516 (s)