News Flash:

Regina lasat o scrisoare care poate fi deschisa abia peste 63 de ani! Asa ceva nu s-a mai auzit! Incredibil cine este destinatarul ????????????

12 Septembrie 2022
1928 Vizualizari | 0 Comentarii
Regina

    Regina Elisabeta a II-a a lasat in urma sa o scrisoare care nu poate fi deschisa vreme de 63 de ani. Suverana in varsta de 96 de ani s-a stins din viata in data de 8 septembrie la Castelul Balmoral, resedinta preferata de vara a Reginei Elisabeta a II-a. Acum s-a aflat ca aceasta a lasat in urma sa o scrisoare care nu poate fi deschisa timp de 63 de ani.

Scrisoarea lasata in urma de Regina Elisabeta a II-a
Exista o scrisoare lasata de Elisabeta a II-a intr-un seif din Australia, care nu poate fi deschisa timp de 63 de ani. Majestatea Sa a redactat documentul in 1986, cu ocazia unei vizite de stat in Sydney. Scrisoare se afla intr-una dintre cladirile istorice ale orasului, Queen Victoria Building si se adreseaza Lordului Primar al orasului Sydney, Australia.

Potrivit informatiilor aparute in spatiul public, nici macar personalul apropiat al Reginei nu stie ce a fost scris pe bilet, in afara de instructiunile stricte de pe fata care declara cand ar trebui sa fie deschis.

“Salutari. Intr-o zi potrivita care va fi aleasa de dumneavoastra in anul 2085 d.Hr. va rog sa deschideti acest plic si sa transmiteti cetatenilor din Sydney mesajul meu pentru ei”, a scris Regina.

Ultima calatorie a Reginei Angliei
Sicriul cu trupul neinsufletit al Reginei Elisabeta a II-a a parasit Castelul Balmoral in dimineata zilei de duminica, 11 septembrie cu destinatia Scotia, Edinburgh. Suverana in varsta de 96 de ani si-a dat obstescul sfarsit in locul unde ii placea sa-si petreaca toate verile alaturi de familia sa. In aceasta noapte sicriul va ramane in Palatul Holyroodhouse, iar luni dupa-amiaza va fi dus la Catedrala St. Giles, insotit de membri ai Familiei Regale. Acolo va avea loc o slujba si sicriul va ramane 24 de ore, pentru ca oamenii sa-si poata aduce omagiul.

Marti, Printesa Anne va insoti sicriul mamei sale in timp ce acesta este dus la Londra. Sicriul Reginei va fi dus de la Aeroportul Edinburgh la Palatul Buckingham, urmand ca miercuri dupa-amiaza sa fie dus la Westminster Hall.

Incepand de joi si pana in ziua inmormantarii, britanicii isi vor putea lua ramas bun de la Regina.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006018 (s)