News Flash:

Prințul din Umbră: cea mai nouă serie de Cassandra Clare

22 Decembrie 2023
209 Vizualizari | 0 Comentarii
Screenshot 2023 12 22 141807

CărÈ›ile fantasy te captivează?Dacă da, te invităm să descoperi o nouă lectură de excepÈ›ie. O serie nouă È™i captivantă a sosit la BOOKZONE, aÈ™a că nu pierde timpul È™i adaugă cartea în coÈ™ pentru a experimenta una dintre cele mai remarcabile călătorii literare din ultima perioadă.

Autoarea, acestei serii probabil îÈ›i va fi cunoscută. Este vorba despre Cassandra Clare, care se remarcă prin abilitatea sa de a fermeca cititorii cu fiecare volum publicat È™i prin abilitatea de a crea lumi imaginare mai vibrante decât mulÈ›i dintre colegii săi din aceeaÈ™i nișă. În ultimii ani, ea a oferit publicului unele dintre cele mai reuÈ™ite serii fantasy ale secolului trecut, inclusiv "Instrumente Mortale", adaptată ulterior în serialul de televiziune "Shadowhunters: The Mortal Instruments".

Cassandra Clare, pe numele său numele real Judith Lewis (născută Rumelt) la 27 iulie 1973 în Iran, provine dintr-o familie americană, fiica unui profesor de economie È™i scriitor. Cu rădăcini adânci în industria filmului, bunicul din partea tatălui fiind producătorul Max Rosenberg, Clare a călătorit des în copilărie în ElveÈ›ia, FranÈ›a È™i Marea Britanie, stabilindu-se ulterior între California È™i New York. Din 2013, împarte timpul cu soÈ›ul È™i cele trei pisici în Massachusetts.

AcÈ›iunea din noua carte Printul din Umbra - Volumul 1, se desfășoară în oraÈ™ul-stat Castellane, unde elita este compusă din nobili È™i infractori, care împărtășesc setea de putere, bogăție È™i plăcere. Kel, un orfan ce devine dublură pentru prinÈ›ul moÈ™tenitor, Conor Aurelian, a fost educat alături de acesta, învățând arta războiului È™i subtilitățile politice. Cu toate acestea, Kel conÈ™tientizează cu claritate rolul său: acela de a fi doar un substitut pentru prinÈ›.

În afara graniÈ›elor oraÈ™ului, într-o comunitate cu abilități magice, trăieÈ™te Lin Caster, o vindecătoare pricepută. Desemnată să locuiască în oraÈ™, Lin îÈ™i dedică viaÈ›a îngrijirii celor aflaÈ›i pe patul de moarte. Însă, într-o situaÈ›ie delicată, se vede nevoită să apeleze la cunoÈ™tinÈ›e interzise pentru a vindeca prietena sa cea mai bună.

În urma unei tentative de asasinat eÈ™uate, Lin È™i Kel se întâlnesc în reÈ›eaua Regelui NelegiuÈ›ilor, liderul subteran din Castellane. Acesta le promite celor doi ceea ce îÈ™i doresc, dar la un preÈ› extrem de mare. ProtagoniÈ™tii descoperă că reÈ›eaua de corupÈ›ie este mult mai extinsă decât îÈ™i închipuiseră, pătrunzând într-un univers plin de conspiraÈ›ii È™i umbre ce se întind până în vârful turnurilor palatelor. Secrete străvechi ies la lumină, iar Lin È™i Kel se confruntă cu numeroase întrebări cu privire la viitorul lor.

În cazul în care adori cărÈ›ile fantasy, cu subiecte extraordinare È™i cu răsturnări de situaÈ›ie, atunci nu ezita să comanzi această carte excepÈ›ională din cea mai mare librărie online, BOOKZONE. Aici vei găsi È™i alte opere semnate de Cassandra Clare, garantându-È›i cele mai captivante experienÈ›e de lectură. BineînÈ›eles, pe lângă cărÈ›ile scrise de autoare, vei găsi È™i alte titluri captivante, care te cor cuceri de la primele pagini sau chiar de la primele rânduri È™i pe care vei dori să le citeÈ™ti cât mai repede posibil.

Sursa foto: https://www.freepik.com/free-photo/medium-shot-woman-reading-home_23442882.htm

Galerie Foto

Screenshot_2023_12_22_141726.png
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006664 (s)