News Flash:

Primele imagini cu burtica Simonei Gherghe

6 Februarie 2017
1593 Vizualizari | 0 Comentarii
gherghe1
Desi mai are putin timp pana ce va naste, iar sarcina este una destul de dificila pentru Simona Gherghe, prezentatoarea nu renunta totusi la condus, asa cum a facut-o cu sporturile de iarna, marea ei pasiune pe care a pus-o momentan pe pauza, pentru a nu periclita venirea pe lume  a fetitei ei. Imbracata lejer, dar suficient de gros pentru vremea de afara, Simona Gherghe a ajuns in parcarea de langa studioul emisiunii pe care o prezinta, parand sa fie insa usor agitata, cu chipul ingandurat, privind la un moment dat spre imprejurimi. Precautia ei constanta este de inteles, fiindca nu a avut probleme doar cu sarcina, ci si cu diversi indivizi care au facut o adevarata pasiune pentru ea si au inceput sa o hartuiasca!

Desi mai are totusi patru luni de zile pana in momentul in care isi va tine fetita in brate, Simona Gherghe are o burtica din ce in ce mai mare! Visul i s-a indeplinit in cele din urma, in pofida problemelor de sanatate cu care s-a confruntat dupa ce a aflat ca va deveni mamica, existand inclusiv riscul pierderii sarcinii. In imagini se poate observa cu usurinta cat de mult i-a crescut burtica Simonei Gherghe, chiar daca silueta ei nu pare sa fi avut prea mult de suferit. Simpatica prezentatoare este foarte atenta si la stilul de incaltaminte, precum si la presiunea pe care ar putea-o crea o haina mult prea stransa, lasand corpul sa «respire». Nici nu este de mirare toata atentia pe care o acorda Simona acestei perioade deoarece visul de a deveni mamica este unul mai vechi, dar care s-a implinit intr-un final, iar vedeta este cat se poate de fericita alaturi de iubitul ei, Razvan Sandulescu

Simona Gherghe (38 ani)  traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Razvan Sandulescu, cu care are o relatie de mai bine de trei ani. Insa, desi pe mana dreapta a Simonei a aparut de ceva timp un inel de logodna, cei doi indragostiti nu s-au grabit sa ajunga la altar. Simona Gherghe s-a afisat cu actualul iubit fara niciun fel de retinere, semn ca vedeta, dar si el, au luat in serios si cred in aceasta relatie. Si are toate sansele ca Razvan sa nu-i insele asteptarile, cu atat mai mult cu cat are un trecut amoros similar cu al iubitei sale, in sensul in care n-a reusit sa mai bifeze o relatie serioasa de multa vreme.

Galerie Foto

Galerie Foto

gherghe3
sarcina simona gherghe hartuiasca burtica iubitul razvan sandulescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006393 (s)