News Flash:

Zodiile care vor avea noroc in dragoste in 2017

5 Februarie 2017
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop dragobete
Sunt cateva zodii care vor avea un extraordinar noroc in dragoste in 2017, adica anul care vine. Afla daca si zodia ta se numara printre ele!
Sagetator
Sagetatorii au foarte mari sanse sa isi gaseasca, in sfarsit, sufletul pereche in anul care vine. Se poate spune despre Sagetatori ca sunt zodia cu cel mai mare noroc in dragoste in 2017. Daca esti Sagetator, pregateste-te pentru o perioada extrem de benefica pentru viata sentimentala, mai ales in prima jumatate a anului. Incearca sa iei toate lucrurile ca atare, pentru ca nu are rost sa te stresezi si sa iti faci griji. Vei vedea ca, intr-un final, totul se va rezolva si iti vei da seama ca esti fericita. Chiar daca la inceput vei avea impresia sau nu vei vrea sa crezi ca ti-ai intalnit marea dragoste, pentru a nu fi dezamagita, trebuie sa iti amintesti sa te relaxezi si sa te lasi dusa de val.
Scorpion
Si Scorpionii au sanse mari sa isi gaseasca un partener stabil in 2017, cu care sa ajunga sa isi contruiasca o relatie armonioasa si de durata. Pentru Scorpioni, dragostea pare sa pluteasca in aer chiar de la inceputul anului, fie ca e vorba despre reaprinderea unei scantei mai vechi, fie ca este vorba despre cunoasterea unei persoane cu totul noi. In orice situatie, Scorpionii ar face bine sa nu isi mai doreasca, asa cum le sta in fire, sa controleze totul ci sa astepte sa vada cum evolueaza relatia de la sine. In 2017, astrele le vor oferi cateva provocari Scorpionilor, insa ii vor si recompensa cum se cuvine pentru eforturile lor si pentru munca depusa.

Pesti
Pestii sunt o alta zodie care are noroc in dragoste in 2017, chiar daca la inceput poate nu isi vor da seama in totalitate de acest lucru. Anul incepe intr-un mod banal, obisnuit, fara evenimente importante in sectorul relational. De la jumatatea anului insa, lucrurile incep sa se precipite pentru Pesti. In iunie, persoanele nascute sub semnul Pestilor vor avea oportunitatea de a-si consolida relatia existenta sau de a incepe una noua, care promite. Este un moment propice pentru Pestii aflati intr-o relatie serioasa sa treaca la urmatorul pas, pentru ca tot ce tine de relatia lor cu partenerul merge ca pe roate.

Fecioara
Si anul 2016 a fost unul benefic pentru Fecioare, mai ales pe plan sentimental. Insa anul 2017 va fi mult mai intens! Astrele le pregatesc Fecioarelor multe surpize placute, in domeniul relatiei cu partenerul. Fecioarele aflate intr-o relatie stabila si de lunga durata vor gasi noi modalitati de comunicare si de apropiere de partener si, in consecinta, relatia lor va deveni si mai puternica. Fecioarele care sunt in cautarea sufletului pereche trebuie sa aiba rabdare, dar mai ales incredere in ele si in faptul ca acest lucru, aceasta intalnire, se va intampla mai devreme decat isi imagineaza.

sagetator scorpion pesti fecioara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006475 (s)