News Flash:

Andreea Marin trece prin clipe teribile

6 Februarie 2017
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea marin doliu
Andreea Marin trece prin momente cumplite! Fiica ei si a lui StefanBanica jr. este grav bolnava. ”Zana” si-a anuntat prietenii ca a fost nevoita sa cheme de doua ori salvarea din cauza starii de sanatate a micutei.

Andreea Marin face nopti albe pe langa fiica ei, care este grav bolnava. ”Zana” a postat pe o retea de socializare un mesaj prin intermediul caruia le spune prietenilor ca Violeta se simte atat de rau incat a fost nevoita sa cheme ambulanta de doua ori.
”Fetita mea e bolnava, ma are doar pe mine acasa, iar azi noapte am chemat de 2 ori salvarea pentru ea. Amandoua am adormit doar in zori, dupa chin. Deci, pe scurt, din motive pe care nu trebuie sa le justific macar, dar daca insistati iata ca am facut-o, am hotarat ca locul meu nu e nici in fata televizorului, nici in strada, pur si simplu, nu acum. Dupa 20 de ani in care am facut mult bine celor din jur fara o obligatie, asa cum stiu eu, nici nu ar trebui sa va indoiti macar de bunele mele intentii, ci doar sa va luati o rezerva, gandind ca sigur exista un motiv bun pentru care nu sunt acolo”, le-a spus Andreea Marin prietenilor ei virtuali.

andreea marin stefan banica bolnava zana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1374 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007572 (s)