News Flash:

DJ Wanda, aparitie socanta la un targ de nunti

5 Februarie 2017
1267 Vizualizari | 0 Comentarii
wanda 1
DJ Wanda este recunoscuta ca o vedeta excentrica. La un targ de nunti ea a aparut cu o rochie neconventionala si cu un mic pisic foarte simpatic.
Fotografia a adunat aproape 50 de like-uri in cateva minute de la postare.
DJ Wanda a vorbit recent despre relatia ei de dragoste, dupa ce s-a vehiculat ca s-a despartit de iubit. Ea a sustinut intr-o emisiune TV ca nu e vorba de nicio ruptura si a dat mai multe detalii despre partenerul sau.
 "A aparut zvonul ca m-a parasit. In showbiz, peste tot in lume, este o chestie foarte smechera. Te relansezi in momentul in care faci un copil, te desparti, te casatoresti. Functioneaza de fiecare data si nu neaparat in Romania. El este neamt. Eu lucrez la un proiect in Germania. Si acolo vedetele isi croiesc drum prin relatii, despartiri. Niciodata nu mi-am recunoscut relatia pentru ca nu mi s-a parut ceva extraordinar. Il cheama Stefan, culmea. Ne-am cunoscut intamplator. Ceva total copilaresc. Ne-am intalnit intr-un restaurant in Frankfurt. A spus sa ne cunoastem de pe Facebook. Mai si corespondeam din cand in cand. S-a croit o poveste care tine de vreun an si jumatate. Viata chiar nu este construita atat de strict", a declarat DJ Wanda.
"Eu calatoresc peste tot, cu proiectele, evenimente de tatuaje. Stefan calatoreste foarte mult. El face strategii. Ne intalnim o data pe luna. Suntem impreuna de aproape un an si jumatate. De fiecare data cand ne intalnim vrea intimitate totala. Eu daca nu pun pe Instagram, Facebook unde sunt, nu traiesc. Daca va fi sa fie, cu siguranta nunta noastra va fi ceva spontan, in Las Vegas, in New York. As vrea sa se intample de ziua mea, culmea si a lui, pe 28 aprilie", a mai precizat DJ Wanda.

Galerie Foto

dj_wanda
dj wanda stefan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005153 (s)