News Flash:

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz s-a vaccinat, cu Astra Zeneca

2 Aprilie 2021
437 Vizualizari | 0 Comentarii
dominic

Dominic Fritz a avut încredere în vaccinul Asta Zeneca și, vineri, el s-a inoculat cu serul companiei farmaceutice. El subliniază că în Timiș sunt mii de locuri libere pentru vaccinare cu acest ser și le recomandă cetățenilor să apeleze la acesta cu toată încrederea, de la programare și până la procedura efectivă durează doar două zile.

Fără a demonstra că are ”fibră” ca și alți politicieni, Dominic Fritz a trecut, vineri, prin vaccinarea împotriva Covid 19. El a anunțat că ”a pus umărul”, chiar dacă netonifiat, pentru Timișoara

”Vaccinat! Am pus și eu un umăr pentru Timișoara. Pare netonifiat, dar mușchii mei sunt pe dinăuntru M-am vaccinat cu Astra Zeneca pentru că este un vaccin sigur și eficace. În județul Timiș și în Timișoara sunt mii de locuri libere pentru acest vaccin. Dacă faceți rezervarea azi, vă puteți vaccina poimâine, nu există listă de așteptare!

Nu ascund faptul că mă îngrijorează că ritmul de înscriere la vaccinare a încetinit și câteva centre nu funcționează la capacitate maximă pentru că locurile nu sunt ocupate”, a anunțat, mândru, Dominic Fritz.

Primarul Timișoarei spune că recunoaște dreptul fiecăruia de a se vaccina sau nu, dar le cere oamenilor să participe la campanie. El a mulțumit pentru serviciul prestat de personalul medical de la centrul din Intrarea Doinei, iar la final chiar a făcut poze ”selfie” cu doamnele de acolo.

”Este alegerea fiecăruia dacă se vaccinează sau nu. Dar este evident că doar prin vaccinare masivă și rapidă vom trece peste această pandemie. Iar noi, cei din Timișoara și județul Timiș, avem acum șansa să fim primii care atingem imunizarea de masă și care ne va permite să trăim din nou o viață normală. Medicii și asistentele în centrul în care m-am vaccinat azi, de pe intrarea Doinei, sunt extrem de empatici și nu a fost decât o mică înțepătură. Pune și tu umărul pentru Timișoara! Dacă ești deja vaccinat, vorbește azi cu un prieten sau o rudă și încurajează-i să se înscrie acum   https://programare.vaccinare-covid.gov.ro .Dacă ești în vârstă și nu te poți înscrie, te pot ajuta cei de la Direcția de Asistență Socială. Sună la 0356/406517 și asistenții noștri te vor înscrie pe platformă și te vor și programa”, a mai spus primarul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004816 (s)