News Flash:

Primarul Robu ar putea deveni adjunctul lui Dan Popa

2 Februarie 2015
1280 Vizualizari | 0 Comentarii
Vechii liberali timiseni au pierdut majoritatea in propria filiala, sambata seara, dupa sedinta Consiliului National de Conducere (CNC) al PNL, care a avut loc la Bucuresti. Desi in continuare filiala PNL Timis va avea doi copresedinti, fostii pedelisti au obtinut majoritatea in toate celelalte foruri de conducere, ceea ce inseamna ca vor controla si deciziile pe care partidul le va lua in continuare.
In cadrul sedintei CNC al PNL, s-a decis crearea Comitetului Judetean Executiv Neparitar, un for executiv de conducere al filialei PNL Timis. Pentru repartizarea locurilor in acest for de conducere intre cei de la PNL si cei proveniti din fostul PDL, s-au folosit rezultatele obtinute de cele doua filiale la alegerile europarlamentare, precum si numarul de primari pe care acestea le au, separat, in judetul Timis. Cum fostul PDL a obtinut rezultate mai bune la alegerile europarlamentare si controleaza si mai multi primari in judet, a rezultat urmatoarea componenta a acestui comitet: PDL – 19 membri, PNL – 15 membri.
Vechii liberali au pierdut si functia de secretar general al PNL Timis, care i-a revenit primarului din Sannicolau Mare, Danut Groza (ex-PDL). Adjunctul acestuia va fi fostul secretar general al PNL Timis, Marian Vasile.
In fine, esalonul trei de conducere al PNL Timis va fi Biroul Judetean Unic Paritar, care va cuprinde 158 de persoane si unde numarul de membri PNL si PDL este  egal.. Acest birou va fi condus de cei doi copresedinti ai filialei – Nicolae Robu si Dan Popa . Cum fostii pedelisti detin majoritatea in toate forurile de conducere ale noii filiale, este de asteptat ca  Robu sa ramana doar cu titlul de presedinte, iar filiala sa fie condusa, de fapt, de Dan Popa.
Fostul PDL mai controleaza si filialele Arad si Cluj ale noului PNL, in timp ce vechii liberali au reusit sa mentina controlul filialelor Bihor si Caras-Severin.
Evident ca in Timis victoria celor de la PDL nu este privita cu ochi buni de vechii liberali din filiala. Tensiunile deja mocnesc si ramane de vazut cum va decurge reunificarea celor doua partide in continuare, scrie tion.ro.

marian vasile dan popa fostul pdl
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005190 (s)