News Flash:

Primarul Robu s-a intors cu alte idei nastrusnice din Belgia. Ce vrea sa aduca de la Bruges

31 Ianuarie 2015
1293 Vizualizari | 0 Comentarii
In timpul vizitei in Belgia, la Parlamentul European, primarul Nicolae Robu a avut ocazia sa viziteze, timp de cateva ore, si o fosta Capitala Culturala a Europei – Bruges. Pe parcursul promenadei, edilul a fost cel mai mult impresionat de teii impletiti care se gasesc pe strazile orasului medieval, asa ca a decis sa ”fure” ideea belgienilor si sa aduca acesti copaci si la Timisoara.
„O sa dau ca tema teii impletiti. Chiar i-am fotografiat, o sa ii prezint celor de la Horticultura si o sa vad ce implica asta. Nu cred ca ar fi vorba de costuri foarte mari. Aici trebuie sa ai si imaginatie, ca nu totul costa, pana la urma, mult”, a declarat Robu, citat de tion.ro.
In opinia primarului, acesti copaci s-ar preta sa fie plantati pe malurile Begai si chiar in parcurile din zona centrala.
„Mai degraba s-ar preta pe malul Begai sau pe undeva prin parcurile pe care le avem prin zonele centrale”, a mai spus Robu.
Bruges a fost Capitala Culturala Europeana in 2002, centrul acestui oras belgian fiind inclus in patrimoniul mondial UNESCO in anul 2000.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006974 (s)