News Flash:

Vanghelie: Ponta si Oprea sunt corupti, in guvern sunt multe "cumetrii si incuscreli"

2 Februarie 2015
1491 Vizualizari | 0 Comentarii
VANGHELIE
Primarul Sectorului 5 Marian Vanghelie i-a criticat dur, duminica, la lansarea proiectului politic "Romania noastra", pe Victor Ponta si Gabriel Oprea, aratand ca acestia sunt corupti si ca sunt multe "cumetrii si incuscreli" in Guvern.
"Ma intorc la fostul meu coleg, Victor Ponta, Dumnezeu sa-l ierte pentru ca s-a dus. Nu stiu daca baiatul asta iubeste pe cineva. Nu stiu daca baiatul acesta se gandeste la acei oameni care nu au din ce sa traiasca. (...) A vrut sa candideze la presedintie saracul, dumezeu sa-l ierte, nu era pentru asa ceva", a spus Vanghelie, participantilor la Romexpo, la lansarea proiectului politic "Romania noastra", alaturi de Mircea Geoana.
El a spus ca multi parlamentari se vor alatura acestui proiect. "O sa vedeti cati parlamentari o sa fie alaturi de noi la motiunea de cenzura, o sa i se blocheze ochelarii lui Victor Ponta", a adaugat Vanghelie.
El a mai aratat ca Gabriel Oprea este "un om corupt" care a facut presiuni asupra parlamentarilor sa nu vina alaturi de noul proiect politic.
"Gabriel Oprea este un om corupt si nu mai poate conduce Ministerul de Interne. E inadmisibil ca parlamentarii sa fie amenintati cu ministrul de Interne sa nu fie prezenti aici", a adaugat Vanghelie.
Marian Vanghelie a mai spus ca el nu este speriat si se "duce inainte, inainte".
"Nu mi-e frica sa spun: sunt niste bani luati cu redeventele cu OMV de Ghita in numele lui Ponta", a mai spus Vanghelie.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004621 (s)