News Flash:

Primarul Robu a desemnat un consilier care va monitoriza activitatea Centrului Incuboxx

23 Iunie 2015
1367 Vizualizari | 0 Comentarii
incubox
 Primarul Nicolae Robu are un nou consilier personal, care va coordona activitatea Centrului Incuboxx si a Centrului de competente in domeniul automotive, dar va avea printre alte atributii si urmarirea modului in care sunt respectate dispozitiile edilului. 
Robert Kristof are 24 de ani, este absolvent al Facultatii de Mecanica a Universitatii Politehnica din Timisoara, in prezent urmand cursuri de master. 
'Il cunosc pe Robert din aceasta postura si (...) mi-a facut de-a lungul timpului o parere foarte buna, din moment ce am avut increderea sa ii dau pe mana Incobuxx in acea perioada de tranzitie, pana cand am reusit sa angajam o firma prin licitatie', a explicat Robu, marti, intr-o conferinta de presa. 
Tanarul consilier va avea de monitorizat modul in care se respecta dispozitiile pe care le da primarul prin note interne si chiar prin acte cu titulatura de dispozitie, intrucat primarul avea nevoie "de o monitorizare mai atenta a modului in care se respecta ceea ce dispune". 
In ceea ce priveste faptul ca tanarul nu are experienta in domeniul administratiei publice, Robu a spus ca apreciaza capacitatile "native si calitati dobandite prin seriozitate pe parcursul vietii". 
'Remarcati ca eu continui pe aceasta linie de a le da o sansa tinerilor sa se afirme, sa-si puna in valoare calitatile native si competentele si cunostintele dobandite prin eforturi depuse pe parcursul scolii si al vietii. Eu am o capacitate larga de lucru cu diverse profile de persoane si personalitati si nu am nicio problema in a avea consilier asa cum am avut, cu experienta, sau cu cineva fara experienta, dar care are calitati native si calitati dobandite prin seriozitate pe parcursul vietii', a argumentat Nicolae Robu. 
Centrul Incuboxx, inaugurat recent, gazduieste antreprenori ce activeaza in domeniul IT&C aflati la inceput de drum sau intreprinderi in curs de consolidare, autoritatile locale dotand spatiile cu echipamente IT, in imobilul realizat printr-un proiect pe fonduri europene in valoare de circ a 13 milioane de lei plus TVA, cu o contributie de 50% din Programul Operational Regional si 50% din bugetul local. AGERPRES

centrului incuboxx robert kristof
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005084 (s)