News Flash:

Ce se va intampla cu minibuzele electrice ale lui Robu? Masinile nu pot fi scoase la strada

22 Iunie 2015
1125 Vizualizari | 0 Comentarii
minibusuri electrice 1
Un alt esec spectaculos inregistrat in ultima vreme de municipalitatea timisoreana este cel legat de achizitionarea a doua minibuze electrice, pentru care s-au platit 30.000 de euro, dar care nu pot fi inmatriculate in Romania si, prin urmare, nu pot circula pe drumurile publice. Desi a trecut mai bine de un an de cand au ajuns la Timisoara, minibuzele electrice inca stau garate. Ar exista, insa, o solutie…
Primarul Nicolae Robu nu intelege nici dupa un an de ce aceste minibuze au putut fi inmatriculate in Ungaria (cel putin asa a fost informat), iar in Romania ele sunt interzise pe drumurile publice.
“Este o problema care nu-mi este foarte clara. Ele au fost inmatriculate in Ungaria, tara membru UE, in Romania nu este procedura. Se spune ca nu este procedura, pentru ca viteza este de sub 25 km/ora. City managerul Sorin Dragoi mi-a spus ca, de fapt, ele merg cu peste 40 km/ora, dar pot merge numai dupa ce sunt inscrise. Este un cerc vicios. Sunt lente, pentru ca nu sunt inscrise. Asa mi-a spus city managerul, ca au niste setari in cadrul lor, care pot fi facute numai dupa ce sunt omologate si, in acel moment, pot circula. Se pare ca nu mai exista in niciun oras din Romania asa ceva, sunt doar mai mici, dar care sunt intr-un alt regim. Se va gasi o solutie…”, sustine acum Robu pentru tion.ro.
Ca banii sa nu fie totusi aruncati pe geam, minibuzele ar putea plimba turistii intr-o prima faza pe o distanta de cateva sute de metri, intre Gradina Zoologica si Muzeul Satului, spune Robu.

drumurile publice timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1104 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004810 (s)