News Flash:

Cand vom vedea pe sine primele tramvaie reabilitate

20 Iunie 2015
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
tramvaiul 42
Eveniment mare la Timişoara, luna aceasta vor veni în sfârşit cele două tramvaie reabilitate, care ar trebui să facă diferenţa faţă de hârburile care circulă acum pe străzile urbei, primite de la nemţi în timpul fostei administraţii. Cel puţin asta promit autorităţile locale, care dau asiguări că vehiculele vor arăta ca cele noi şi moderne şi vor oferi şi aceleaşi condiţii de confort. Oficialii primăriei plănuiesc să organizeze un eveniment special pentru a prezenta ”minunea”.

Aproape un an a durat reabilitarea celor două tramvaie second-hand din parcul RATT.

Licitaţia pentru modernizarea tramvaielor din Timişoara a fost câştigată de Electroputere VFU Paşcani şi Astra Vagoane Călători Arad.

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au anunţat în vara anului trecut, în luna iulie, începerea lucrărilor la primele două vehicule, trimise pentru reabilitare la Arad, respectiv Paşcani, scrie tion.ro.

Deşi era vorba că tramvaiele vor putea fi testate ba în toamna lui 2014, ba în iarnă, ba în primăvară, oficialii primăriei spun că au fost doar termene avansate de ei, pentru că, din punct de vedere contractual, vehiculele reabilitate trebuie livrate până în data de 28 iunie 2015.

Iar autorităţile locale dau asigurări că luna aceasta timişorenii chiar vor vedea primele tramvaie modernizate, un adevărat „eveniment” în opinia primarului Nicolae Robu. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006295 (s)