News Flash:

Primarul Nicolae Robu vrea 80 la suta din actiunile Aeroportului Traian Vuia

20 Noiembrie 2013
1232 Vizualizari | 0 Comentarii
Primarul Timisoarei vrea ‘simetrie’. Dupa ce s-a stabilit deja ca o comisie formata la nivelul municipalitatii, condusa de Nicolae Robu, va negocia impartirea actiunilor Aeroportului International “Traian Vuia” Timisoara, care vor reveni autoritatilor locale in perioada urmatoare, primarul liberal al capitalei Banatului nu se lasa. Vrea si el tot 80% din actiunile detinute acum de Ministerul Transporturilor.
Asa se face ca pune pe mesele consilierilor locali un proiect de hotarare prin care Consiliul Local Timisoara isi da “acordul pentru cesionarea a 80% din actiunile detinute de Statul Roman, catre Municipiul Timisoara si trecerea unor imobile din domeniul public al Statului Roman in domeniul public al Municipiului Timisoara. Proiectul a fost publicat deja pe site-ul Primariei.
De ce Nicolae Robu cere 80%? Se zvoneste ca s-ar teme ca negocierile ar ceda. Dar primarul ne explica: “se doreste o simetrie, adica ceea ce cere CJT, cere si Primaria, pentru ca in final sa ajungem la o formula gen 40% – 40%. Plecam de la aceleasi solicitari”.

primarul timisoarei nicolae robu ministerul transporturilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005913 (s)