News Flash:

Cea mai potrivita varsta la care sa te casatoresti, in functie de zodia ta

31 Martie 2017
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
nunta glob 1
Sr trebui sa stii ca alegerea varstei perfecte la care sa te casatoresti o sa iti aduca mult mai multe beneficii. Zodiacul ne spune si de aceasta data care este numarul care ar trebui sa marcheze aceasta imprejurare. Bineinteles ca nu se poate da o varsta exacta, dar vei afla o linie aproximativa.
Berbec
Nativii Berbec sunt foarte impulsivi si iau decizii in graba, asa ca nu ar fi ciudat pentru ei sa se casatoreasca la o varsta frageda, ca apoi sa divorteze. Ar putea sa repete scenariul chiar de mai multe ori. Ei nu pot astepta sau gandi rational, ci se lasa purtati de val.
Taur
Ei sunt persoanele care tind sa fie masurate si echilibrate. Angajamentele le plac de minune. Atunci cand vor gasi partenerul perfect si vor decide sa se casatoreasca, chiar daca va fi la o varsta frageda, nu vor regreta decizia. O relatie sanatoasa i-ar putea ajuta deasemenea sa se dezvolte si mai mult.
Gemeni
Acesti nativi iubesc relatiile, fie ele romantice sau doar de prietenie. Doar sa aiba relatii, si li se pare distractiv. S-ar putea plictisi repede in schimb, deci e probabil sa-i vezi ca schimba partenerii foarte rapid. Se intampla rar ca ei sa se casatoreasca de tineri. E nevoie de mai mult timp ca sa gaseasca pe cineva de care sa nu se plictiseasca prea curand, si sa fie pregatiti sa-si petreaca tot restul vietii lor cu ei.
Rac
Ei sunt incantati de ideea de a se casatori si a avea o familie. Din aceasta cauza, ar putea sa se casatoreasca de la o varsta frageda. Gasesc pe cineva care sa aiba o viziune comuna si nu asteapta mult timp. Familia ii face cei mai fericiti.

Leu
Leii sunt monogami. Le plac relatiile de lunga durata si nu se intalnesc cu cineva doar de dragul de a merge la intalniri. Sunt si extrem de pretentiosi, asa ca ar putea alege sa fie singuri pentru o perioada. Ceea ce cauta cu adevarat este confortul. Pot alege sa stea intr-o relatie, fara sa se casatoreasca, daca asa simt ei, sau sa faca pasul imediat.
Fecioara
Fecioarele vor sa-si implineasca aspiratiile. Daca printre ele se numara casatoria, nu te astepta sa nu se casatoreasca de la o varsta frageda, ca mai apoi sa treaca la implinirea altor obiective pe care le au trecute pe lista.
Balanta
Acesti nativi au deseori in vedere ideea unei casatorii. Le place gandul de a fi sot/sotie, dar nu stiu exact ce inseamna, atunci cand decid sa se grabeasca. Sunt firi foarte indecise, si astfel e posibil sa se casatoreasca tinere si sa regrete apoi. Daca decid sa nu se grabeasca, vor gasi fericirea in anii mai tarzii ai existentei lor.

Scorpion
Scorpionii sunt de obicei intre doua extreme. Pe de o parte, se indragostesc foarte repede si foarte puternic, si pe cealalta parte, isi pierd interesul la fel de repede. Asta poate insemna ca se pot casatori si pot divorta de cateva ori, in decursul vietii lor. Motivul comportamentului lor vine din nesiguranta pe care o au. Daca ar face-o sa dispara, ar fi fericiti si s-ar casatori la orice varsta.
Sagetator
La fel ca Varsatorii, acesti nativi iubesc libertatea. Nu le place sa se simta legati de obligatiile familiale. E foarte rar sa ii vezi casatoriti devreme, doar daca poate gasesc pe cineva care e capabil sa le ofere acea libertate de care au disperata nevoie. In majoritatea cazurilor, ei se casatoresc destul de tarziu.

Capricorn
Acestui nativ nu ii este frica de responsabilitati, ba chiar si le doreste cu disperare. Ideea casatoriei o vede absolut fireasca in cursul vietii. E un alt mod prin care poate dobandi si mai multe responsabilitati. Acesti nativi tind sa se casatoreasca devreme, si nu e nici surprinzator sa devina parinti la varste fragede.
Varsator
Persoanele nascute sub acest semn apreciaza libertatea, asa ca este de asteptat sa nu se grabeasca spre a face acest pas. Totusi, ei apreciaza la fel de mult si sentimentul de siguranta, deci daca o sa gaseasca o persoana care o sa le impartaseasca valorile si intelegerea pentru notiunea de libertate, poate vor considera casatoria mult mai devreme, scrie elle.ro.
Pesti
Pestii au tendinta de a se pierde in gandurile lor. Sunt persoane foarte profunde si cu o imaginatie bogata, asa ca vine cumva normal sa se piarda in ganduri. Acest lucru ii face sa le fie greu sa mentina o relatie, pentru ca partenerul lor ar putea crede ca nu sunt asa de implicati in relatie. Nu este de asteptat ca ei sa se marite de tineri.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004516 (s)