News Flash:

Primarul comunei Jilava, arestat preventiv

16 Iunie 2016
1068 Vizualizari | 0 Comentarii
Adrian Mladin
Primarul din comuna Jilava, Adrian Mladin, a fost arestat preventivpentru 30 de zile. Acesta a fost acuzat de luare de mitaspalare de bani si fals in declaratii. Decizia nu este definitiva insa este executorie, astfel incat Adrian Mladin va fi dus in arestul Politiei Capitalei

Comunicatul DNA:

"In luna aprilie 2010, inculpatul Mladin Adrian, care exercita functia de primar al comunei Jilava, judetul Ilfov, s-a inteles cu inculpatul Constantin Marian si cu o alta persoana, ca acestia din urma sa infiinteze o societate comerciala in scopul de a obtine contracte publice de la primaria comunei Jilava.

La scurt timp de la infiintarea societatii al carei asociat cu o cota majoritara de participare era Constantin Marian, in luna iunie 2010, la nivelul comunei Jilava, a fost initiata licitatia publica in vederea incheierii acordului cadru denumit "lucrari de constructii civile – reparatii si reabilitare constructii existente si executie constructii noi" cu o valoare estimata de 9.5 milioane de euro. Acordul cadru prevedea incheierea, in urmatorii patru ani, a mai multor contracte subsecvente cu societatea castigatoare pentru 18 obiective de investitii de interes local la nivelul comunei Jilava.

Cum societatea nou infiintata nu putea sa indeplineasca criteriile de selectie stabilite de autoritatea contractanta pentru un acord cadru de asemenea anvergura, inculpatul Mladin Adrian a facut demersuri, astfel incat sa fie formata o asociere cu alte firme, al carei lider sa fie insa firma nou infiintata. In urma licitatiei organizate a fost declarata castigatoare asocierea de firme unde lider era societatea comerciala a inculpatului Constantin Marian. Ulterior, in baza acordului cadru, in perioada 2010 - 2011 intre comuna Jilava prin primar, inculpatul Mladin Adrian si asocierea de firme reprezentata de inculpatul Constantin Marian s-au incheiat patru contracte subsecvente acordului cadru, in valoare de 3.271.607,59 lei, 2.593.258,29 lei, 1.454.654,48 lei si 1.087.914,66 lei.

adrian mladin arestat preventiv acuzat mita comunicatul dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1342 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004951 (s)