News Flash:

Fostul primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu, a fost trimis in judecata

16 Iunie 2016
903 Vizualizari | 0 Comentarii
ontanu
Fostul primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu, a fost trimis in judecata in stare de arest preventiv pentru luare de mita, alaturi de avocatul Loredana Radu, aflata in arest la domiciliu, si de alte doua persoane, dosarul urmand sa fie solutionat de Curtea de Apel Bucuresti.
Alaturi de Neculai Ontanu a fost trimisa in judecata si Loredana Radu, avocat, in stare de arest la domiciliu, aceasta fiind acuzata de complicitate la luare de mita si spalare de bani. In acelasi dosar vor fi judecati si Toma Sutru, la data faptelor secretar al Consiliului local al Sectorului , pentru luare de mita si spalare de bani dar si Aurel Radu, pentru complicitate la luare de mita si spalare de bani.
Potrivit DNA, Neculai Ontanu, "in perioada 2006 - 2007, in calitate de primar al Sectorului 2 Bucuresti, a acceptat promisiunea unor foloase materiale de la o persoana, beneficiar al unor drepturi litigioase (denuntator in cauza), pentru ca in schimb sa faciliteze procedura de reconstituire a dreptului de proprietate, in conformitate cu prevederile Legii nr. 18/1991, asupra mai multor terenuri ce totalizau 83.500 mp, situate pe raza sectorului 2. In aceeasi perioada, inculpatul Ontanu Neculai a pretins, iar dupa emiterea titlului de proprietate a primit in mod indirect, o suprafata totala de teren de 1.500 mp cu o valoare de piata estimata la 1.441.495 euro (pe strada Barbu Vacarescu din sectorul 2 - o zona rezidentiala) si care a fost transferata de denuntator, in mod gratuit, prin intermediul unor contracte de vanzare-cumparare fictive, catre doua persoane interpuse, indicate de inculpat. Cele doua persoane sunt inculpatii Radu Loredana Claudia si Radu Aurel", se arata intr-un comunicat de presa.

loredana radu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006828 (s)