News Flash:

Ce spune Liviu Dragnea despre decizia CCR privind abuzul in serviciu

16 Iunie 2016
999 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Dragnea0
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustint joi ca nu a inteles decizia CCR privind abuzul in serviciu, astfel ca nu poate spune daca este mai bine sau mai rau dupa precizarile Curtii.
''Eu sunt inginer, n-am inteles mare lucru'', a fost reactia lui Dragnea, intrebat cum comenteaza decizia CCR potrivit careia judecatorii au admis partial exceptia de neconstitutionalitate, precizand ca prin sintagma ''in mod defectuos'' din Codul penal se intelege ''prin incalcarea legii''.
''Nu stiu daca e mai bine sau mai rau, nu stiu daca e mai clar sau mai putin clar'', a adaugat liderul PSD.
Presedintele interimar al Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, a explicat miercuri ca decizia CCR privind abuzul in serviciu se aplica pentru viitor si ca ''nu s-a pus problema dezincriminarii''.
''Decizia mult asteptata a fost luata in unanimitate. Este o decizie partiala. Se admite contestatia si se declara ca sintagma 'in mod defectuos' din 246 si din 297 (din Codul penal n.r.) se intelege 'prin incalcarea legii'. Deci nu in mod defectuos, ci prin incalcarea legii. Celelalte critici au fost respinse, inclusiv la 13 indice 2 (din legea 78/2000 n.r.)'', a declarat Dorneanu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004970 (s)