News Flash:

Timisoara da tonul la distractie! Aeroportul Timisoara a dat startul curselor de vacanta: primii turisti au ajuns cu avionul in Antalya

31 Mai 2017
987 Vizualizari | 0 Comentarii
aeroport timisoara
Aeroportul International “Traian Vuia” din Timisoara a dat startul curselor de vacanta, luni, 29 mai, primul avion urmand ducand turistii pe litoralul Marii Mediterane, in Turcia (Antalya), transmite corespondentul MEDIAFAX.
„Cursa care a dat startul sezonului estival a dus primii turisti pe litoralul Marii Mediterane, in Turcia (Antalya), luni - in 29 mai. Pentru fiecare sezon estival, administratia Aeroportului International Timisoara creeaza conditii comerciale si operationale pentru ca noi destinatii de vacanta sa fie disponibile din Timisoara. Anul acesta, direct din Timisoara, locuitorii din zona de vest a tarii pot ajunge cu avionul pe litoralul Marii Mediterane, Marii Balearice, Marii Ionice, Marii Negre si Marii Egee”, a declarat directorul Aeroportului International Timisoara, Daniel Idolu.
In luna iunie se va da startul si pentru celelalte curse charter spre destinatii de vacanta: Heraklion (Creta), Zakynthos, Santorini, dar si spre Palma de Mallorca, aceasta destinatie fiind noutatea sezonului estival.
„Alaturi de aceste destinatii, agentiile de turism ofera servicii turistice pe curse aeriene regulate si pentru Costa Blanca (prin cursele regulate spre Valencia) si Costa Brava (prin cursele regulate spre Barcelona). Si litoralul Marii Negre este acum la o distanta de numai o ora si 15 minute de Timisoara, datorita cursei regulate spre Constanta care va incepe in 16 iunie”, comunica Aeroportul International Timisoara. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006319 (s)