News Flash:

Masuri de fluidizare a traficului la frontiere in minivacanta de Rusalii

31 Mai 2017
987 Vizualizari | 0 Comentarii
vama bors
Pentru fluidizarea traficului la punctele, numarul politistilor de frontiera care isi desfasoara activitatea la controlul documentelor si echipamentele folosite pentru verificarea actelor a fost suplimentat. Zilnic, 4.200 de politisti de frontiera vor fi la datorie.
"In punctele de trecere a frontierei se estimeaza cresteri ale traficului de persoane si mijloace de transport, in special la frontiera cu Ungaria si Bulgaria. Pentru fluidizarea traficului, s-a suplimentat numarul politistilor de frontiera care isi desfasoara activitatea la controlul documentelor si echipamentele folosite pentru verificarea documentelor. In punctele de frontiera importante au fost detasati lucratori din cadrul aparatelor centrale ale structurilor teritoriale si din Inspectoratul General al Politiei de Frontiera. Astfel, in aceasta perioada, aproximativ 4.200 politisti de frontiera vor desfasura, zilnic, activitati de supraveghere si control a frontierei de stat", transmite Politia de Frontiera.
In functie de valorile de trafic, in fiecare punct de trecere a frontierei se vor crea fluxuri suplimentare de control, pe sensul de intrare sau iesire din tara, dupa caz, mai anunta politistii.
Incepand cu 07 aprilie, atat Politia de Frontiera Romana, cat si autoritatile de frontiera ale statelor vecine din Ungaria si Bulgaria, fac verificari sistematice la intrarea si iesirea de pe teritoriul statelor membre UE, constamd in verificarea documentelor de calatorie si consultarea bazelor de date relevante cu privire la toate persoanele.
IGPF recomanda aplicatia Trafic On-line, ce poate fi accesata pe pagina de internet www.politiadefrontiera.ro, care prezinta informatii despre toate punctele de frontiera. Aplicatia online prezinta o medie a timpilor de asteptare in punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de asteptare sunt actualizati in timp real, fapt ce ajuta utilizatorul sa-si reconfigureze traseul catre un punct de frontiera ce inregistreaza valori de trafic scazute.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005877 (s)