News Flash:

Primaria Timisoara va cumpara peste 100 de locuinte sociale

22 Noiembrie 2013
1333 Vizualizari | 0 Comentarii
Puţin peste un milion de euro - atat ar fi dispuşi reprezentanţii municipalităţii să plătească pentru un bloc cu 129 de locuinţe sociale. Imobilul este scos la licitaţie, fiind obiectul unei executări silite.
Primarul Nicolae Robu a aflat recent de această licitaţie, aşa că proiectul de aprobare a înscrierii a apărut în ultimul moment pe masa consilierilor locali. Aleşii au aprobat pană la urmă participarea la licitaţie, termenul limită fiind vineri, 22 noiembrie, la ora 15.00. Suma maximă aprobată pentru o locuinţă este de 9000 de euro, adică aproximativ 550 de euro pe metru pătrat. Printr-o rectificare bugetară, consilierii locali au găsit şi suma necesară, informeaza Ziuadevest.ro.
„Este în desfăşurare o licitiaţie, în cadrul unui proces de excuţie silită, în numele unei bănci. Am fost informaţi că ar fi o ocazie bună pentru primărie să ajungă în proprietatea unui număr mare de locuinţe care se pretează la a fi locuinţe sociale. Ele pot fi mai mult decat locuinţe sociale, prin mici intervenţii. Toată lumea a considerat că este o ocazie foarte bună şi suntem dispuşi să cumpărăm întregul bloc. Este vorba de 129 de locuinţe. Nu sunt apartamente, sunt locuinţe cu o suprafaţă undeva între 15 şi 16 metri pătraţi. Consiliul local a decis să intrăm în licitaţie şi să încercăm să cumpărăm toate locuinţele”, a declarat primarul Nicolae Robu.

nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006333 (s)