News Flash:

Liber la cumparaturi de BLACK FRIDAY 2013: Ce REDUCERI au magazinele din Romania

22 Noiembrie 2013
1260 Vizualizari | 0 Comentarii
BLACK FRIDAY 2013 va avea loc pentru a treia oară în Romania, pe 29 noiembrie. Insă, o serie de magazine mari, precum Emag, Evomag.ro, Flanco, Domo, Altex şi multe altele au anunţat că vor devansa Black Friday-ul organizat de ei în acest an cu o săptămană mai devreme, în Vinerea de 22 Noiembrie 2013. La fel ca în anii trecuţi, magazinele care au pe rafturi produse electronice şi electrocasnice sunt primele care se aruncă în cursa caştigării unui număr cat mai mare de clienţi.
Ideea unei zile în care REDUCERILE se aplică pentru toate produsele de pe rafturi încantă clienţii magazinelor, deoarece, cu reduceri de 30, 40 sau chiar 50%, atat magazinele, cat şi cumpărătorii, reuşesc să iasă în caştig. Pe de o parte, orice client plăteşte mai puţin decat se aştepta pe produsul dorit, în timp ce magazinul care vinde produsul reuşeşte să caştige la cantitatea mai multor bunuri vandute.
Descarcă catalogul Black Friday 2013 Altex
Descarcă catalogul Black Friday 2013 Flanco
Cele mai caştigate din afacerea BLACK FRIDAY sunt MAGAZINELE ONLINE, deoarece comenzile pot fi făcute cu uşurinţă cu ajutorul paginilor de internet ale acestora. Clientul nu mai este nevoit să se deplaseze într-un spaţiu fizic, iar magazinul caştigă timp şi rapiditate odată cu livrările deja plasate. Nici magazinele clasice nu se pot plange că vanzările nu merg bine în singura zi din an în care reducerile sunt cele mai consistente, însă de cele mai multe ori cumpărarea unui produs cu ocazia BLACK FRIDAY devine pentru client o cursă contratimp pe care trebuie să o caştige în dauna competitorilor săi.

Lista magazinelor participante la BLACK FRIDAY Romania 2013
Magazine cu produse IT:
eMAG
Evomag
PC Garage
F64
ClickShop
Marketonline
Azerty 
Magazinultau
Koyos
Magazine cu electrocasnice:
Altex
Domo
Carrefour
Flanco
Magazine de fashion, încălţăminte şi accessorii:
TinaR
Ecco Shoes
Miniprix
Boutique Mall
StarShinerS
dEpurtat
Ama Fashion
LaFemme
Originals
Fashion Days
Quick24
Zorile Store
Matar
My Closet
Magazine de cărţi:
Nemira
Elefant.ro
Libris
Okian
BookCity
Magazine cu jucării şi articole pentru copii:
Bebe Bliss
Best Kids
DinoLand
101 Jucării
Cadouri:
E-Cadou
USBMania
FunGift
Cadouri De Top 

Mediafax 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006426 (s)