News Flash:

Primaria Timisoara cauta constructor pentru refacerea acoperisului la Liceul Shakespeare

6 Iulie 2022
314 Vizualizari | 0 Comentarii
liceul teoretic william shakespeare

Primaria Municipiului Timisoara a lansat anuntul pentru achizitia serviciilor de executie a  lucrarilor necesare la acoperisul cladirii din Piata Romanilor nr.13 unde functioneaza Liceul Teoretic William Shakespeare. Anuntul a fost publicat astazi, iar serviciile de executie a lucrarilor vor fi contractate in urma procedurii de selectie prin achizitie directa a executantului. 

Cladirea necesita reparatii ale acoperisului care prezinta degradari datorate vechimii materialelor, care duc la infiltratii si la degradarea cladirii. Imobilul din str.Romanilor nr.13 este monument istoric, parte din  Ansamblul urban „Fabric” (II)- TM-II-a-A-06097.
Pentru acest obiectiv Municipiul Timisoara a obtinut finantare prin programul Timbrul Monumentelor Istorice – sesiunea I / 2021 Subprogramul actiuni tematice: Timisoara – Capitala Europeana a Culturii cu termen de finalizare 02.12.2022 in baza Contractului de finantare nr.34/11.05.2022.

Prin documentatia tehnica intocmita de O&S CONSULTING SRL, se propun lucrari de refacere a integritatii si functionalitatii sistemelor de acoperire (astereala si invelitoare) si a sistemele de colectare si evacuare a apelor pluviale (jgheaburi, si burlane). Realizarea lucrarilor de intretinere si reparatii la nivelul acoperisului  au ca scop final pastrarea integritatii imobilului. Nivelul de finisare, exigentele tehnice ale constructiei trebuie sa fie in conformitate cu cerintele functionale stabilite prin reglementarile tehnice, de patrimoniu si de mediu, in vigoare. Executantul lucrarilor va respecta obligatiile si raspunderile ce ii revin in conformitate cu Legea 10/1995 actualizata, privind calitatea in constructii.

Valoarea a lucrarilor de „Refacerea integritatii si functionalitatii invelitorii acoperisului imobilului din str.Piata Romanilor nr.13, inclus in ansamblul urban „ Fabric” ( II)” a fost estimata de O&S CONSULTING SRL, in calitate de Proiectant, la  suma de 253.340,00 lei fara TVA .
Durata contractului este de 4 luni, incepand de la data mentionata in ordinul de incepere de executie a lucrarilor de reparatii pana la terminarea lucrarilor receptionate si platite, din care durata efectiva de realizare acestora este de 3 luni, dar nu mai tarziu de 11.11.2022.

Data limita de depunere a ofertelor este 15 iulie 2022. Detaliie documentatiei necesare aplicantilor se regasesc la adresa: https://e-licitatie.ro/pub/notices/adv-notices/view/100421196

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006115 (s)