News Flash:

Un polițist din Timișoara, viral după ce se filmează cum refuză șpăgile

1 Iunie 2022
339 Vizualizari | 0 Comentarii
spaga sofer

Un politist din Timisoara a ajuns viral pe retelele de socializare, in special pe TikTok unde face mai mult continut video. Omul legii se filmeaza in momentul in care ii opreste pe soferi in trafic. Politistul, angajat la Brigada Autostrazi a postat imagini cu soferii care incearca sa il mituiasca. Cerebral, omul legii refuza orice spaga pe care vinovatii incearca să i-o dea. Așadar, pe contul acestuia sunt zeci de inregistrari in care politistul refuza ”atentii” care pot porni de la 50 de euro si pot ajunge si la 100 de euro.

Un polițist din Timișoara a devenit viral pe TikTok, după ce a postat imagini cu șoferi care îi oferă bani ca să închidă ochii la greșelile din trafic. Este angajat la Brigada Autostrăzi şi spune că vrea să schimbe imaginea sistemului. Are zeci de înregistrări cu şoferi care încearcă să-i dea şpagă, filmate cu camera de pe echipamentul de serviciu. Doar în acest an a făcut zece denunțuri pentru dare de mită, scrie https://observatornews.ro/.

“Valer Kovacs este un poliţist mai rebel, un poliţist care încearcă să se adapteze, adică să fie în pas cu moda. Am văzut că şi pe TikTok sunt foarte mulţi tineri care nu prea au răbdare să citească toate poveştile ce le scriem noi despre cum să avem grijă să nu avem accidente. Am văzut că au o priză foarte bună filmuleţele scurte”, spune poliţistul.

 

 video aici

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004848 (s)