News Flash:

Prima imagine cu Bianca Dragusanu ca prezentatoare la emisiunea Gabrielei Cristea

18 Septembrie 2017
1259 Vizualizari | 0 Comentarii
bianca dragusanu
Bianca Dragusanu prezinta in aceste momente prima emisiune, dupa ce a fost aleasa sa o inlocuiasca pe Gabriela Cristea. Debutul a fost unul spectaculos si plin de emotii, dar concurentii si echipa "Te vreau langa mine" au primit-o cu aplauze la scena deschisa.

"Am foarte mari emotii, va multumesc pentru aplauze, va multumesc mult! Incepand de astazi, ne vom vedea in fiecare zi si vom continua mai departe aceasta munca minunata!", a declarat Bianca Dragusanu dupa ce si-a facut aparitia in platoul emisiunii. Bianca Dragusanu este noua prezentatoare a emisiunii „Te vreau langa mine”. Frumoasa blonda si-a facut „intrarea” in emisiunea prezentata de Victor Slav si Andreea Mantea.


Bianca a ales sa poarte o superba rochie rosie, care s-a asortat perfect cu buchetul de trandafiri in forma de inima primit din partea echipei. Si concurentii au plusat, iar in doar cateva minute Bianca Dragusanu a primit zeci de flori, glumind ca nu va mai putea ajunge acasa pentru ca sunt prea multe. "Dragilor, tot ce pot eu sa va spun si sa va sfatuiesc este: in viata nu va programati iubirea, totul vine de la sine, natural, la timpul potrivit!", le-a spus Bianca Dragusanu celor veniti sa-si gaseasca marea iubire in emisiune.

Galerie Foto


bianca dragusanu emotii victor slav andreea mantea rochie rosie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1322 (s) | 42 queries | Mysql time :0.010856 (s)