News Flash:

Prima declaratie a Iuliei Ionescu: "Nu scapati de mine asa usor!"

26 Februarie 2014
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulia Ionescu, eleva olimpică de la Colegiul Sf. Sava, din Bucureşti, care a fost dată dispărută în urmă cu două săptămani şi găsită ulterior în timp ce se întorcea dintr-un plerinaj la mănăstiri, a făcut prima declaraţie despre cazul ei.Numai că, deşi toată lumea se aştepta ca adolescenta să explice care au fost motivele care au împins-o să fugă la mănăstiri, ea a scris pe Facebook că este bine şi că nu s-a schimbat.
"Pană azi (n.r. - 20 februarie) a fost necesar să fiu în silenzio stampa din motive obiective. Le mulţumesc celor care au încredere în mine, care nu s-au lăsat influenţaţi de bazaconiile apărute în media. Sunt în continuare veselă şi senină, aşa cum mă ştiu toţi cei care mă cunosc. Mi-e dor de voi toţi! Nu scăpaţi de mine aşa uşor!", a scris fata pe pagina sa de Facebook.
Iulia Ionescu, în varstă de 15 ani, elevă la Colegiul "Sfantul Sava" din Bucureşti, a fost dată dispărută în 12 februarie. Ea a fost găsită în 15 februarie, într-un tren în care a urcat la Suceava şi care mergea spre Bucureşti. Eleva a fost adusă în Capitală de poliţişti şi predată familiei, după ce a fost audiată.
Iulia Ionescu a arătat, în declaraţia pe care a dat-o în scris, că ar fi stat la mănăstirile Agapia şi Văratec, din judeţul Neamţ. Anchetatorii i-au audiat pe călugării de la mănăstirea Sihăstria Rarău, aceştia recunoscand că Iulia Ionescu a stat o noapte la ei, iar ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 5 au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate în cazul Iuliei Ionescu, urmărirea penală fiind începută in rem. Eva.ro

iulia ionescu facebook
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 22 queries | Mysql time :0.033890 (s)