News Flash:

Veste bună pentru navetiști

Primăria Giarmata va acorda gratuități navetiștilor care circulă cu autobuzul pe ruta Timișoara – Giarmata – Cerneteaz

2 Ianuarie 2024
114 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Giarmata a decis să ofere gratuități navetiștilor care lucrează în Timișoara sau care fac navetă din Timișoara pentru a munci în Giarmata sau Cerneteaz. Comuna Giarmata devine astfel prima din zona metropolitană care implementează această facilitate pentru navetiști, alături de categoriile clasice care beneficiază de gratuități pentru transportul în comun, precum pensionarii și elevii.

„Consiliul local a aprobat acest proiect de hotărâre, inițiat de primarul Claudiu Mihălceanu, care și-a motivat propunerea argumentând că această decizie nu numai că aduce beneficii economice și sociale semnificative dar este și sustenabilă din punct de vedere bugetar. Această măsură susține dezvoltarea comunității locale promovând mobilitatea forței de muncă și, în același timp, protejarea mediului prin renunțarea la mașinile personale pentru a merge la serviciu”, a transmis Primăria Giarmata.


Persoanele care doresc să beneficieze de transport gratuit pe autobuzul care parcurge ruta Timișoara-Giarmata-Cerneteaz trebuie să obțină informații de la primărie pentru a fi informate cu privire la documentele necesare ce trebuie prezentate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006454 (s)