News Flash:

Presiune scazuta la robinete si intreruperi ale apei in mai multe localitati din Timis, vineri

23 Septembrie 2021
426 Vizualizari | 0 Comentarii
apa robinet

Se va opri furnizarea apei in Sacalaz, iar la Ohaba - Forgaci, Herendesti si Criciova va fi presiune scazuta la robinete, vineri. Lucrarile au loc pentru spalarea retelei sau extinderea acesteia.
 
Vineri, 24 septembrie, intre orele 9-15 se va intrerupe furnizarea apei in Sacalaz pentru executarea unei cuplari la reteaua existenta in vederea finalizarii proiectului „Extinderea retelei de alimentare cu apa potabila in zona pavilioanelor din localitatea Sacalaz”.

In aceeasi zi se va efectua spalarea si igienizarea retelei de distributie in mai multe localitati, dupa urmatorul program: pe 24 septembrie, intre orele 9-13, in Ohaba-Forgaci, iar intre orele 8-12, in Herendesti si Criciova. Aici, presiunea apei la robinete va fi scazuta.

„Lucrarile de spalare urmaresc sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si sunt o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de distributie”, spun reprezentantii Aquatim.

Cand apa revine la robinete, este posibil sa fie tulbure pentru o perioada scurta de timp. De aceea, cetatenilor le este recomandat sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Consumatorii sunt de asemenea sfatuiti sa-si faca provizii de apa pe perioada anuntata.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004557 (s)