News Flash:

CJSU: Masca obligatorie pana la 25 de metri in jurul pietelor, targurilor, spitalelor si spatiilor comerciale

22 Septembrie 2021
397 Vizualizari | 0 Comentarii
masca

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) a dispus restrictii suplimentare pentru mai multe localitati din Timis in urma cresterii ratei de infectare cu Covid-19. Printre noile hotarari ale comitetului se regaseste si obligativitatea mastii de protectie pana la 25 de metri in jurul unor spatii publice, cum ar fi piete, targuri, spatii comerciale si chiar spitale.
 
 
Miercuri, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, convocat de subprefectul Ovidiu Draganescu, a decis masuri suplimentare anti-Covid pentru mai multe localitati din Timisoara, printre care si Timisoara, Giroc sau Dumbravita.

In plus, peste masurile de carantina adoptate, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a luat si o decizie privind obligativitatea purtarii mastii pentru toti cei se aproprie la 25 de metri de anumite spatii publice. S-a decis ca „se instituie obligativitatea purtarii mastii de protectie pe o raza de 25 de metri in jurul unor spatii publice, cum ar fi piete, targuri, balciuri, talciocuri, spatii comerciale, unitati spitalicesti”.

Masura se va aplica in tot judetul Timis de joi, 23 septembrie.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1358 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006013 (s)