News Flash:

Carantina de weekend pentru Mosnita Noua, Sag, Becicherecu Mic si Moravita

20 Septembrie 2021
425 Vizualizari | 0 Comentarii
restrictii

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) a dispus restrictii suplimentare pentru mai multe localitati din Timis in urma cresterii ratei de infectare cu Covid-19. Printre acestea se regasesc Mosnita si Sag, unde de marti se aplica carantina de weekend.
 
Luni, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, convocat de subprefectul Ovidiu Draganescu, a decis masuri suplimentare anti-Covid pentru unele localitati. La Becicherecu Mic, Moravita, Mosnita Noua si Sag intra in vigoare carantina de noapte in zilele de vineri, sambata si duminica.

„In cadrul sedintei de astazi (luni, 20 septembrie – n.r.), UAT Becicherecu Mic, Moravita, Mosnita Noua si Sag au fost trecute pe anexa 2, cuprinzand UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 4/1000 de locuitori si mai mica de 7,5/1000 de locuitori. Totodata, municipiul Timisoara, orasele Buzias, Jimbolia si UAT-urile Dudestii Noi, Ghiroda, Padureni, Parta, Sacosu Turcesc au fost trecute pe anexa 3 cuprinzand UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori si mai mica de 4/1000 de locuitori. Municipiul Lugoj, orasele Ciacova, Deta, Gataia, Recas si unitatile administrative-teritoriale Boldur, Birda, Brestovat, Ortisoara, Peciu Nou, Remetea Mare, Sanmihaiu Roman si Uivar au fost trecute pe anexa 4, cuprinzand UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori si mai mica de 3/1000 de locuitori”, transmit reprezentantii Institutiei Prefectului Timis.

Masurile adoptate astazi se vor aplica incepand de maine, 21 septembrie. In functie de rata, se aplica masurile din HG 932 din 9 septembrie 2021. In plus, pentru localitatile unde rata este cuprinsa intre pragul 3 si 6 exista masuri unde se aplica obligatoriu certificatul verde, la constatarea CJSU. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004934 (s)