News Flash:

Presedintie: Luni, consultari cu partidele pentru formarea noului executiv

21 Iunie 2017
979 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant
Prima motiune de cenzura depusa de un partid impotriva propriului Guvern a trecut de Parlament. Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu a fost votata miercuri in plenul reunit al Parlamentului. Mircea Draghici, parlamentar PSD, a declarat imediat dupa terminarea votului ca aceasta a fost votata cu 241 de voturi pentru si 10 impotriva.
UPDATE 13:98  Luni, partidele vor fi chemate la consultari in vederea formarii noului Guvern, a anuntat Madalina Dobrovolschi, purtatorul de cuvant al Presedintiei.
”Presedintele a fost informat si a luat act de rezultatul votului din Parlament. Presedintele va convoca consultari cu partidele parlamentare pentru ziua de luni, in vederea formarii unui nou guvern. Va reamintesc faptul ca presedintele Romaniei participa joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea de vara a Consiuliului European”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Madalina Dobrovolschi, purtatorul de cuvant al Presedintiei.
UPDATE 13.53 Potrivit anuntului oficial: Din 251 voturi exprimate, 0 voturi anulate, voturi valabil exprimate 251 din care voturi pentru adoptarea motiunii 241 si 10 impotriva

madalina dobrovolschi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005970 (s)