News Flash:

Gabriela Firea il ataca din nou pe Grindeanu

21 Iunie 2017
964 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi firea
Primarul BucurestiuluiGabriela Firea, a declarat ca premierul Sorin Grindeanu nu a reusit sa implementeze nici 25% din ce si-au propus in privinta implementarii programului de guvernare. Gabriela Firea a subliniat ca Sorin Grindeanu ar fi putut sa ramana ministru in noul Executiv.

"Cand am analizat programul de guvernare am realizat ca din ceea ce ne-am propus, nici 25 % nu s-a infaptuit. Poate nu se ajungea la schimbarea premierului. Domnul Grindeanu putea sa ramana in guvern, dar sa nu mai fie premier. Nu era ceva umilitor pentru dumnealui. Pentru Traian Basescu nu e umilitor sa fie senator acum dupa ce a fost presedinte si primar. Putea sa fie vicepremier, ministru sau o alta functie in Guvern", a spus primarul Capitalei la Romania TV. 

Gabriela Firea a lansat acuzatii dure la adresa premierului Sorin Grindeanu si a secretarului general al Guvernului, Victor Ponta. " Nu este o lupta intre PSD si PSD asa cum au lansat aceasta sintagma anumite persoane. Este o batalie pentru respectarea legii. Pare ca Ponta este strategul lui Grindeanu. A facut diferite ilegalitati la Palatul Victoria. Ar tebui sa ii spuna lui Sorin Grindeanu sa demisioneze. E normal sa dam un mesaj clar. Persoanele care au confiscat puterea executiva sa puna punct acestei situatii.  Noi nu am venit in campanie cu un candidat de premier sa il prezentam. Noi am venit in fata romanilor cu un program de guvernare de pus in aplicare".

primarul bucurestiului gabriela firea premierul sorin grindeanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005849 (s)