News Flash:

Liviu Dragnea: Guvernul nu are de ce sa demisoneze

6 Februarie 2017
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea21
Liviu Dragnea, presedintele PSD, a sustinut o declaratie de presa dupa protestele de aseara, in care a declarat ca ”Guvernul nu are de ce sa demisioneze”.
”Eu in continuare fac apel la calm. Ceea ce imi era teama s-a intamplat. Aseara un grup de oameni nemultumiti s-au strans la Palatul Cotroceni si de acolo poate fi un bulgare de zapada.”, a raspuns Dragnea, intrebat despre cum va gestiona situasia daca protestele vor continua.
De asemenea, acesta a declarat ca Guvernul nu are niciun motiv sa demisioneze, pentru ca a fost ales in mod legitim.
”Eu repet ce am spus mai devreme. Cred ca trebuie o dezbatere, nu neaparat in Parlament, ci undeva, daca Academia va accepta, la care sa participe si experti straini, dar foarte important, asociatiile magistratilor si orice alti specialisti din domeniu, pentru ca nu cred ca strica cuiva aceasta analiza. Este vorba de o analiza si o dezbatere serioasa, bineinteles cu argumente si nu cu tipete”.
Intrebat despre anumite voci care sustin ca protestatarii au fost coordonati din spate de cineva din opozitie, Dragnea a explicat ca nu vrea sa ”deschida aceste subiecte” acum, dar ca va discuta cu colegii sai ”cat de curand”.
”Nu o sa spun nume azi, dar si la grup au fost colegi care au ridicat aceasta problema, si in plen si in particular, nu vreau sa deschidem subiecte in aceste zile. Dar il vom discuta cat de curand.”
”Da, tinta a fost si va ramane PSD, imediat dupa alegerile prezidentiale, asta e tinta esentiala a presedintelui Iohannis, care vrea toata puterea din Romania”, a declarat Liviu Dragnea, intrebat despre pancartele din Piata Victoriei care ii sunt, de cele mai multe ori, destinate.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006958 (s)