News Flash:

Premonitie cutremuratoare a Simonei, fata care a ars de vie, impreuna cu alti patru tineri, in carnagiul din Suceava! Adolescenta parca si-a prevestit moartea cu cateva ore inainte de tragedie

2 Noiembrie 2017
1321 Vizualizari | 0 Comentarii
tanara2

Ciprian Nasaudeanu, Beniamin Marian, Emanuel Darius Paraliuc, Andrei Preluca si Simona Lazarovici sunt cei cinci tineri care si-au pierdut viata ieri dimineata intr-un teribil accident, pe drumul national 17 care leaga Suceava de Gura Humorului. Tinerii se intorceau de la o petrecere de Halloween. 

In curba de la intrarea in Ilisesti dinspre Suceava, autoturismul Audi, in care se aflau cei cinci, a fost scapat de sub control de sofer.
Masina, care circula cu viteza foarte mare, a lovit mai intai un autocamion al unei firme de lactate, dupa care a fost aruncat intr-o alta masina, iar mai apoi s-a rasturnat pe sosea.

In urma impactului, autoturismul a luat foc si a ars ca o torta. 

Primele victime identificate au fost Ciprian Nasaudeanu, Beniamin Marian, Emanuel Darius Paraliuc si Andrei Prelucā.
Ulterior, s-a aflat identitatea si celei de-a cincea persoane care a murit carbonizata. Era Simona Lazarovici, o copila de numai 16 ani. 

Prietenii fetei cred ca aceasta si-ar fi presimtit moartea, pentru ca inainte de tragedie a postat pe Facebook un mesaj foarte trist.
Ultimul mesaj pe care Simona l-a scris a fost pe 30 octombrie, la mai bine de o ora dupa miezul noptii. Tanara a postat o imagine, iar descrierea acesteia a fost: "Mi se pare ca… de cate ori mi se intampla ceva bun in viata ma tem ca voi pierde totul"… sursa: observator.tv

Galerie Foto

tanara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004938 (s)