News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele in prima zi a lunii noiembrie

1 Noiembrie 2017
1088 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic
Horoscop 1 noiembrie 2017 – Berbec

Ziua ti se potriveste, inclusiv cu tendintele tale negative, pe care le cunosti deja. Cu ceva mai multa rabdare, nu vei strica mare lucru.

Horoscop 1 noiembrie 2017 – Taur

Ai tendinta de a acumula informatii, prieteni, probleme, doar pentru ca asa ai impresia ca vei reusi sa controlezi ceva. Astazi vei vedea daca ai dreptate.

Horoscop 1 noiembrie 2017 – Gemeni

Esti foarte decis sa inlaturi orice obstacol care sta intre tine si reusita unui plan de progres profesional pe termen mediu si lung.

Horoscop 1 noiembrie 2017 – Rac

Sentimentele tale, care sunt delicate, pot fi usor alungate de gesturile nepotrivite ale celor dragi. Ceva mai multa toleranta ar fi o solutie buna, in astfel de momente.

Horoscop 1 noiembrie 2017 – Leu

Este posibil sa te confrunti cu situatii neplacute, generate de unele dintre persoanele din anturaj. Sunt aceleasi care nu stiu sau nu vor sa gaseasca solutii nici pentru problemele proprii.

Horoscop 1 noiembrie 2017 – Fecioara

Simti ca iti scapa printre degete o situatie care ti-ar fi putut aduce venituri suplimentare. Dupa ce va trece furtuna, vei vedea lucrurile asa cum sunt.

Horoscop 1 noiembrie 2017 – Balanta

Te poate supara atitudinea sfidatoare a unui apropiat, cel mai probabil partenerul de cuplu. De fapt, este o lupta a orgoliilor, din care nu castiga nimeni nimic.

Horoscop 1 noiembrie 2017 – Scorpion

Ai tendinta de a gandi foarte mult, dar unilateral, intr-o problema delicata. Ai avea mai multe de castigat daca ai accepta faptul ca si ceilalti pot avea dreptatea lor.

Horoscop 1 noiembrie 2017 – Sagetator

Esti tentat sa judeci subiectiv situatiile care nu iti convin, iar concluziile la care vei ajunge nu vor fi corecte. Ar fi mai bine pentru tine sa-ti schimbi atitudinea.

Horoscop 1 noiembrie 2017 – Capricorn

Esti foarte incantat de reusitele tale, atat de incantat, incat si reusitele celor apropiati devin ale tale, doar pentru ca ai avut si tu o contributie oarecare.

Horoscop 1 noiembrie 2017 – Varsator

Vei avea o zi senina, daca vei reusi sa treci cu vederea propriile erori care au generat probleme pentru cei din anturajul apropiat.

Horoscop 1 noiembrie 2017 – Pesti

S-ar putea sa fii putin cam aspru cu unii dintre apropiatii pe care ii tii sub observatie de mai mult timp. Trebuie sa accepti ca au si ei defectele lor, pe care incearca sa si le ascunda…
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005987 (s)