News Flash:

Cat plateste Andreea Marin pentru studiile fiicei sale! Fanii i-au sarit in cap: „Eu muncesc pentru copilul meu!” Altii nu au intr-o viata banii astia

1 Noiembrie 2017
1546 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea
Andreea Marin si Stefan Banica Jr. nu se uita la bani atunci cand vine vorba de fiica lor, Violeta. Fetita merge la o scoala privata din Capitala.

La inceputul anului scolar, fanii Andreei Marin i-au sarit in cap, dupa ce si-au dat seama ca fetita ei merge la o scoala privata, pe care nu multi si-o permit. „Zana” n-a stat deoparte si le-a raspuns rautaciosilor.

„Fata Andreei Marin merge la o scoala particulara, daca isi permite doamna. Particularii va jumulesc de bani, crezi ca va fi mai inteligenta?”, i-a scris o admiratoare Andreei Marin.

„Nu, nu este o scoala de lux, ci doar una civilizata. Este o scoala privata cu un buget moderat in comparatie cu celelalte, dar care ofera foarte mult in privinta educatiei si sunt foarte multumita ca parinte. Si da, muncesc in primul rand pentru copilul meu. In rest, rautatile gratuite nu isi au locul aici”, a raspuns Andreea Marin.

Violeta merge la o scoala privata cu predare in limba engleza. La inscriere, Andreea Marin si Stefan Banica Jr. au scos din buzunar 1.000 de euro, iar in primii cinci ani au platit 11.125 de euro.

Aceste date sunt oficiale si pot fi gasite pe site-ul scolii respective. La acesti bani se adauga 800 de euro pentru masa, anual, deci suma pentru anii primari ajunge la aproximativ 61.000 de euro. Pentru anii de gimnaziu, Andreea Marin a platit cca. 91.000 euro, deci pana acum suma totala ajunge la 152.000 de euro pana acum.

andreea marin bani violeta scoala privata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1434 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008883 (s)