News Flash:

Premierul Ucrainei a demisionat

28 Ianuarie 2014
1490 Vizualizari | 0 Comentarii
Mikola Azarov
Premierul ucrainean Mikola Azarov si-a prezentat astazi demisia, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Guvernului, in momentul in care incepea o sedinta extraordinara a Parlamentului asupra crizei din tara.
 

"Am luat decizia sa cer presedintelui sa-mi accepte demisia din postul de premier, pentru a crea conditii suplimentare in vederea unui compromis politic si unei solutionari pasnice a conflictului. In prezent, cel mai important lucru este pastrarea unitatii si integritatii Ucrainei. Acest lucru este mai important decat orice ambitie personala", a spus seful Guvernului, citat in comunicat.

In Parlament, deputatii care urmeaza sa se pronunte asupra unei serii demasuri, inclusiv asupra unei eventuale abrogari a unei legi represive a manifestantilor, au inceput lucrarile prin intonarea imului national. De asemenea, un moment de reculegere a fost pastrat in memoria persoanelor ucise in violente la Kiev. Este vorba despre trei morti, potrivit unui bilant oficial, sase porivit opozitiei. Sedinta a fost intrerupta, dupa aceea, in vederea obtinerii unui acord cu privire la stabilirea ordinii de zi a acestei sesiuni extraordinare.

mikola azarov demisia sedinta extraordinara parlament masuri kiev
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007293 (s)