News Flash:

Premierul Sorin Grindeanu, asteptat astazi la Timisoara

7 Aprilie 2017
1118 Vizualizari | 1 Comentarii
sorin grindeanu2
Se implinesc 25 de ani de la infiintarea Consiliului Judetean Timis. In data de 7 aprilie va avea loc o sedinta festiva dedicata celebrarii unui sfert de secol de activitate, eveniment la care au fost invitati sa participe fostii presedinti si vicepresedinti. La eveniment a fost invitat si prim-ministrul Sorin Grindeanu, fost presedinte al CJ Timis, dar acesta nu si-a confirmat inca prezenta.
In data de 7 aprilie, la Consiliul Judetean Timis, va avea loc o sedinta festiva dedicata celebrarii a 25 de ani de activitate. La eveniment au fost invitati sa participe fostii presedinti, vicepresedinti si secretari ai institutiei, senatorii si deputatii de Timis, rectorii universitatilor si sefii institutiilor de cultura din Timis, consulii onorifici la Timisoara, consilierii judeteni din actualul mandat 2016-2020 si alti reprezentanti ai institutiilor cu care CJ Timis colaboreaza.
Sorin Grindeanu, prim-ministru al Romaniei, a fost presedinte al Consiliului Judetean Timis in perioada iunie 2016 – ianuarie 2017. Acesta a fost invitat la manifestare, dar nu a confirmat, pana in momentul de fata, participarea sa, scrie tion.ro.
Programul manifestarii de vineri, 7 aprilie, este urmatorul:
Ora 12.30: Primirea invitatilor in foaierul Salii Multifunctionale.
Distribuirea publicatiei „Consiliul Judetean Timis – un sfert de veac”.
Ora 13.00: Sedinta festiva a Consiliului Judetean Timis in Sala Multifunctionala.
Se vor acorda plachete aurii presedintilor si vicepresedintilor CJ Timis din perioada 1992-2016 si plachete argintii secretarilor judetului din perioada 1992-2016 si celor 10 angajati care se afla in aparatul CJ Timis din anul 1992 si pana astazi.
Ora 14.30: Vernisajul expozitiei documentare „Consiliul Judetean Timis – un sfert de veac”.
UPDATE. Prim-ministrul Sorin Grindeanu si-a confirmat prezenta la eveniment
Conform reprezentantilor Consiliului Judetean Timis, prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, si-a confirmat prezenta la sedinta festiva dedicata implinirii a 25 de ani de existenta a institutiei judetene.

sorin grindeanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005280 (s)