News Flash:

ANAF amana sa-i plateasca unui aradean 15.000 de euro castigati la loteria bonurilor

6 Aprilie 2017
946 Vizualizari | 0 Comentarii
bonuri
ANAF a amanat sa-i plateasca unui aradean peste 15.000 de euro, suma ce i-ar fi revenit in urma extragerii la loteria bonurilor fiscale. Barbatul isi va primi banii dupa finalizarea anchetei procuraturii, daca se dovedeste ca a platit bunurile de pe bonul fiscal castigator.
Directia Generala Antifrauda Fiscala a facut o sesizare la parchet pentru a se verifica daca persoana care a revendicat premiul a platit bunurile de pe bonul fiscal castigator. Dupa finalizarea anchetei, in fuctie de rezultat, se va decide daca persoana respectiva isi va primi banii. Nu este vorba ca i se refuza premiul in bani, este doar o amanare, pana la finalizarea anchetei. Aceasta este procedura”, a explicat, pentru MEDIAFAX, Laura Chriac, consilierul presedintelui ANAF.
“Directia generala antifrauda fiscala a efectuat verificarile legale cu privire la autenticitatea si realitatea bonului fiscal depus la unitatea teritoriala a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala in vedere revendicarii premiului, constatandu-se imprejurari privind savarsirea unor fapte prevazute de legea penala. In aceste conditii, potrivit prevederilor art. 6 alin. (7) din O.G. nr. 10/2015 ”In cazul constatarii elementelor constitutive ale unei infractiuni, sunt sesizate organele de cercetare competente, iar plata premiului revendicat se suspenda pana la solutionarea cauzei penale”, se arata intr-un comunicat ANAF.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005630 (s)