News Flash:

Avocatul care a provocat tragedia rutiera de la Iasi a fost ARESTAT

24 Martie 2017
1221 Vizualizari | 0 Comentarii
iasi accident
Avocatul care a provocat accidentul din Iasi, in urma caruia o persoana a murit si alte patru au fost ranite, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de catre magistratii Curtii de Apel Iasi. Acesta a fost surprins de camera de supraveghere a restaurantului in care se afla inainte de accident.
Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere a restaurantului se vede cum avocatul Victor Ioan Axinte iese din local, impreuna cu prietena lui. In parcare, cei doi discuta cateva minute, timp in care avocatul isi mentine destul de greu echilibrul.
Apoi, cei doi se urca in masina, iar avocatul se aseaza la volan.
Vineri, Victor Ioan Axinte a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce a fost prezentat magistratilor Curtii de Apel Iasi.
"A recunoscut savasirea faptelor. A plans in fata instantei de judecata, a spus ca nu il va ierta niciodata constiinta. E o situatie atipica pentru ca e un om pe care eu il cunosc, fiind colabroatorul meu. Nu consuma alcool in mod obisnuit sau aproape niciodata nu l-am vazut. Nu urca la volan in starea asta, nu era vitezoman, era un avocat de exceptie, a luat primul definitivatul pe Moldova. Din nefericire, nu ne explicam cum s-a ajuns aici. Probabil ca din cauza unei lipse a consumului de alcool s-a ajuns ca dupa 5-6 pahare alcoolemia sa fie atat de mare. A zis ca nu isi aduce aminte cand s-a urcat la volan si nici cand s-a produs accidentul, probabil ca a adormit la volan si a ajuns la viteza aia de 150 de kilometri la ora", a declarat Liviu Bran, avocatul tanarului.
Acesta a adaugat ca nu va contesta decizia magistratilor Curtii de Apel Iasi. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1340 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005655 (s)