News Flash:

POVESTEA unei VINDECARI MIRACULOASE dupa un CANCER in FAZA TERMINALA! In doar 2 saptamani i-au disparut toate metastazele!

2 Aprilie 2017
43334 Vizualizari | 0 Comentarii
cancer
Medicul Stefan Curescu, seful Clinicii de Oncologie Medicala a Spitalului Municipal din Timisoara, a povestit un caz catalogat drept miraculos.
Medicii oncologi se intalnesc zilnic cu cazuri disperate, cu oameni care sunt resemnati in fata bolii, altii care sunt dispusi sa lupte. Exista insa si minuni la care doctorii nu au o nicio explicatie. Oamenii pur si simplu s-au vindecat, chiar daca nu le mai dadea nimeni vreo sansa. Medicul Stefan Curescu, seful Clinicii de Oncologie Medicala a Spitalului Municipal din Timisoara, a povestit un caz special in care o tanara aflata in metastaza si-a revenit in mod inexplicabil.
„Era inainte de Revolutie. A fost prima vindecare miraculoasa la care am asistat. L. B era studenta la Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara. O tanara dornica sa salveze vieti, care a fost diagnosticata cu cancer de piele. Ani la rand a luptat cu necrutatoarea boala, in vreme ce nimeni nu credea ca mai are vreo sansa de salvare. Ii eram profesori si medici, in acelasi timp. Dar tanara nu a renuntat, iar in lupta cu boala si-a luat drept aliat ambitia. Aceea de a-si termina studiile, refuzand sa se resemneze la gandul ca moartea e o etapa fireasca si inevitabila in viata ei”, a povestit Stefan Curescu, pentru oradetimis.ro.
Timpul a trecut, iar cancerul nu a tinut cont nici de lupta nici de ambitia tinerei, iar boala a ajuns in faza terminala. „Pulsul sperantei batea din ce in ce mai slab. Eram siguri ca o vom pierde. Facuse toate tratamentele, dar boala nu stagna. Era plina de metastaze”, a mai spus Curescu. Timpul a trecut, iar cancerul nu a tinut cont nici de lupta nici de ambitia tinerei, iar boala a ajuns in faza terminala.
„Pulsul sperantei batea din ce in ce mai slab. Eram siguri ca o vom pierde. Facuse toate tratamentele, dar boala nu stagna. Era plina de metastaze”, a mai spus Curescu. Slabita, lipsita de vlaga si cu un sistem imunitar practic inexistent, tanara a contactat o raceala. Era momentul in care apropiatii se pregateau pentru tot ce era mai rau. Aceasta raceala avea insa sa o salveze.
„Aceea raceala a fost boala salvatoare. Tanara s-a vindecat pur si simplu! In doar doua saptamani i-au disparut toate metastazele. Fara nicio explicatie, fara vreun tratament anume”, isi aminteste medicul Curescu. Doctorul sustine ca a avut parte in cariera sa de sase cazuri de vindecari miraculoase. Tanara a fost dusa in America pentru a fi supusa unor teste, in speranta ca se va gasi leac pentru vindecarea cancerului. Teste au ramas secrete pana in ziua de astazi. Femeia care a invins cancerul profeseaza astazi ca medic intr-un sat din judetul Hunedoara.

miraculos medicii oncologi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006256 (s)