News Flash:

FABULOS! Ce se intampla in organism daca bei in fiecare seara UN PAHAR DE VIN ROSU INAINTE DE CULCARE

31 Martie 2017
1398 Vizualizari | 0 Comentarii
vin rosu
La Universitatea Harvard, cercetatorii au realizat un studiu la care au participat 20.000 de femei, pe durata a 13 ani, scopul fiind acela de a observa care sunt efectele vinului rosu asupra greutatii lor. Rezultatele sunt uimitoare.
In urma efectuarii studiului, s-a ajuns la concluzia ca femeile care au baut doua pahare de vin rosu in cursul unei zile nu se confruntau cu probleme legate de obezitate, ba din contra, se pare ca vinul rosu este de ajutor in arderea grasimilor.
The Journal of Nutritional Biochemistry a publicat o cercetare ce face referire la efectele pe care le au strugurii asupra organismului si care sunt acele proprietati ale vinului rosu ce au rol in stimularea arderii grasimilor. Studiul a demonstrat clar faptul ca soarecii care au fost utilizati au acumulat grasimi in ficat, iar nivelul lor de zahar din sange era mai mic atunci cand li se administra extract de vin rosu.
Se pare ca acidul din struguri are capacitatea de a frana cresterea celulelor grase.
Daca vrei sa beneficiezi de proprietatile pe care le are vinul in acest procedeu de impiedicare a dezvoltarii celulelor grase in organism, cel mai bine este sa consumi seara un pahar.
Vinul are mai putine calorii decat inghetata, prajiturile sau chipsurile si nu contin grasimi care sunt nesanatoase pentru organism.
Multumita continutului de resveratrol, vinul rosu este un bun antioxidant si ajuta la impiedicarea aparitiei tumorilor, a Alzheimer-ului si este un bun protector pentru inima…
Insa, chiar si asa, nu trebuie consumat in cantitati exagerate si nici alaturi de alte gustari.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006054 (s)