News Flash:

POVESTE INCREDIBILA! Samuel trebuia sa ajunga la Londra. A urcat in avion si fiind foarte obosit a adormit. Cand s-a trezit a trait un soc! Ce-a patit barbatul

22 August 2017
1302 Vizualizari | 0 Comentarii
samuel
Un om de afaceri britanic a aterizat la Las Vegas desi dorea sa ajunga in Marea Britanie, dupa ce a incurcat zborurile iar compania aeriana cu care zbura nu a observat acest lucru, desi a trecut prin trei puncte de control, scrie Daily Mail.
Finantistul Samuel Jankowsky, in varsta de 29 de ani, a fost intr-o vizita de afaceri in Germania si a luat bilete la compania Eurowings, urmand sa zboare inapoi din Koln la Londra si apoi sa mearga acasa in Essex la sotia sa care este insarcinata.
In aeroportul german personalul Eurowings i-a verificat biletul, dar a ajuns sa urce intr-un avion de cursa lunga, insa pentru ca era foarte obosit a adormit imediat si cand s-a trezit a vazut pe harta de la bordul aeronavei ca trecuse deja de insula Britanica si traversa Atlanticul. ”Mi-am pus castile si m-am culcat. Cand m-am trezit, am vazut ca am trecut de Marea Britanie am intrebat persoana de langa mine ce s-a intamplat si el a spus: ’Mergem la Vegas’. Am intrebat daca putem sa intoarcem avionul, nici macar nu stiam ca Eurowings a zburat la Las Vegas”, a povestit barbatul.
Cand a ajuns pe teritoriul american, lucrurile s-au complicat si mai tare, deoarece nu avea viza si a fost tratat de angajatii de acolo ca un infractor de rand care incerca sa intre ilegal in tara.
El a povestit ca nici macar nu stia ca Eurowings avea zboruri la Las Vegas, dar a ajuns pe teritoriu american, unde pentru ca nu avea viza a fost tratat ”ca un criminal de rand” care dorea sa imigreze. „Oficialul a spus ca avem o ora la dispozitie pentru a-mi pregati actele astfel incat sa ma intorc la Koln. Am fost chiar pus intr-o celula mica si perchezitionat”, scrie poatenustiai.ro.
Samuel a povestit pentru presa britanica: ”Intreaga experienta nu numai ca m-a facut sa pierd timpul, dar am si cheltuit 878,66 euro pentru mancare, hotel si zborul inapoi acasa din Koln. Cum as fi putut sa ma imbarc intr-o aeronava fara un permis de imbarcare valid pentru zborul respectiv? Personalul mi-a verificat cartea de imbarcare de trei ori. Aceasta arata ineptitudinea personalului Eurowings”.
Compania germana Eurowings a acuzat, insa, „o eroare a angajatului unui furnizor de servicii”.
Samuel a ajuns la Stansted doua zile mai tarziu decat data planificata de sosire. Desi Köln este la doar 308 de mile de Londra – Samuel a calatorit peste 17.000 de mile pentru a ajunge acasa.

las vegas marea britanie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006262 (s)