News Flash:

Ceremonie religioasa la Barcelona, in memoria victimelor atacurilor teroriste din Catalonia

20 August 2017
980 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceremonie religioasa la Barcelona
O ceremonie religioasa in memoria victimelor atacurilor teroriste din Catalonia este organizata, duminica, la catedrala Sagrada Familia, iar oficialitati de rang inalt sunt asteptate sa participe la eveniment, relateaza site-ul agentiei The Associated Press.
Cardinalul Joan Josep Omella, arhiepiscopul Barcelonei, va oficia slujba. Sagrada Familia, proiectata de arhitectul Antoni Gaudi, este un simbol al crestinatatii in Europa.
Regele Felipe al VI-lea si Regina Letizia, premierul spaniol Mariano Rajoy si presedintele regiunii Catalonia, Carles Puigdemont, vor participa la aceasta ceremonie.
Sambata, familia regala a Spaniei a vizitat cateva victime ale atacului care sunt internate in spitale din Barcelona, a aprins lumanari pe bulevardul Las Ramblas si a semnat o carte de condoleante la primaria din Barcelona.
Cel putin 14 persoane au fost ucise, iar alte 130 au fost ranite in urma atacurilor cu vehicul comise in orasele Barcelona si Cambrils si revendicate de reteaua terorista Stat Islamic.

barcelonei antoni gaudi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005174 (s)