News Flash:

TRAGEDIE CUMPLITA! Cel putin 95 de morti, in urma unor puternice furtuni de nisip in India

4 Mai 2018
739 Vizualizari | 0 Comentarii
furtuna

Cel putin 95 de persoane au murit si peste 160 au fost ranite in urma unor puternice furtuni de nisip produse in ultimele doua zile in nordul Indiei, informeaza BBC News Online.
Furtunile de nisip au lovit statele Rajasthan si Uttar Pradesh, situate in nordul Indiei, distrugand zeci de locuinte si lasand mii de gospodarii fara curent electric.

Autoritatile au precizat ca serviciile de interventie se indreapta catre zonele afectate pentru a incepe operatiunile de salvare.

Potrivit autoritatilor, cel mai puternic afectat a fost statul Uttar Pradesh, unde au murit 64 de persoane, dintre care 43 in districtul Agra, unde este situat si monumentul Taj Mahal.


Alte peste o suta de persoane au fost ranite.

Multi oameni au murit dupa ce propriile locuinte s-au prabusit asupra lor pe parcursul noptii.

Furtunile de nisip sunt comune in aceasta parte a Indiei, insa magnitudinea celor produse in ultimele doua zile este neobisnuita, au sustinut meteorologii.

Guvernul a anuntat ca familiile victimelor vor primii 400.000 de rupii, echivalentul a 6.000 de dolari.

Si New Delhi a fost lovit de furtuna de nisip, fara sa se inregistreze victime sau pagube materiale. Serviciile de interventie au ajuns in zonele afectate pentru a efectua operatiuni de salvare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006425 (s)