News Flash:

Ponta, dupa declaratia lui Basescu privind Dacia: Un nebun arunca o piatra si toti alergam s-o scoatem

12 Februarie 2014
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
Premierul Victor Ponta le-a spus miniştrilor, miercuri, că "un nebun aruncă o piatră şi apoi toţi alergăm s-o scoatem", el făcînd astfel trimitere la o afirmaţie referitoare la uzinele Dacia a preşedintelui Traian Băsescu, precum şi la precizările transmise ulterior de către grupul Renault. "Ştiţi cum, un nebun aruncă o piatră şi după aia alergăm toţi s-o scoatem. Apreciez foarte mult poziţia unuia dintre marii investitori tradiţionali în Romania, Dacia-Renault, care şi astăzi a anunţat că îşi continuă investiţiile în Romania. Nu întamplător spun că nebunul aruncă cu piatra şi reuşim s-o scoatem cu greu”, le-a spus Ponta miniştrilor, la începutul şedinţei de guvern.
Renault nu vrea să părăsească Romania, unde a investit peste 2 miliarde euro, dar evoluţia infrastructurii este determinantă pentru proiectele viitoare, a anunţat grupul francez, după ce preşedintele Băsescu a susţinut că nefinalizarea Coridorului IV va duce la pierderea asamblării de la Piteşti.

"Renault nu are intenţia să părăsească Romania. Romania este o ţară importantă pentru Renault. Renault a investit peste 2 miliarde de euro pentru modernizarea aparatului industrial, dezvoltarea gamei de produse şi pentru crearea în Romania a unui lanţ complet de construcţie a unei maşini: de la design, inginerie, fabricaţie, vanzare şi post-vanzare. In fiecare zi, 350 de camioane ale Dacia şi ale furnizorilor noştri parcurg traseul Piteşti - Arad. Prioritatea noastră pentru 2014 este relansarea pieţei auto de vehicule noi din Romania. Evoluţia infrastructurii, care permite reducerea întarzierilor de livrare, va fi determinantă pentru proiectele noastre viitoare", a comunicat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Direcţia Comunicare Renault Romania.

Precizările au fost transmise după ce preşedintele Traian Băsescu a declarat, într-o emisiune difuzată luni de postul Look Tv, că nefinalizarea Coridorului IV paneuropean de transport va duce la pierderea asamblării de la Piteşti, la uzinele Dacia, care deja extinde uzina din Maroc.

In replică, premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că afirmaţia preşedintelui potrivit căruia nefinalizarea Coridorului IV paneuropean va duce la pierderea asamblării Dacia la Piteşti reprezintă o "inconştienţă sinistră, o tampenie", adăugand că a fost asigurat chiar de şeful grupului Renault de continuarea investiţiei. Mediafax.ro

renault
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0964 (s) | 33 queries | Mysql time :0.038831 (s)